Nasıl yenerim bu eksikliği? Öğretmen arkadaşlar da yardımcı olursa çok sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende şansımı deneyeceğim öyleyse teşekkür ederim ☺

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk yazdıkların çok güzel davranış olarak.içimde kalacağına onun içinde kalsın dıyorsun.en güzelini yapıyon valla.
şöyle düşün ben insanım ,onlarda insan
kalabalık önündesin zaten ,hangi birinin gözünün içine bakacaksın.gözünü gezdirceksin toplulukda. kımseyı muhatap almıyorsun(en güzelide bu) seni dinleyıp gıdecekler..basit birşey.

bende tam tersi. şu zamana kadar geldim. ılkokuldan tut üniversitede dahil .sunuculuk,tiyatro oyunları,halk oyunları,şiir okuma ,okulda ödev sunma (ortak ödevlerde de ben sunardım)vs vs. en başta seçilen öğrencilerdendim. ilkokulda andımızı okumaya,bayrak çekmeye mudur yrd. hep beni alırdı.tahtaya yazı yazma ,sınıfta kıtap okuma.vs vs hep topluluk önündeydim.

amma velakin;
yok kırılmasın,yok üzülmesin, yok saygı, yok büyüğün,ben yanlış anladım,benim içim fesat ,ben kötü düşünüyorum diye diye... susa susaaa kendi ağzıma sçtm.

Birkaç yorum yukarda bu ilaçtan bahsetmiştik zaten. Reçetesiz satilsaydi keşke. Doktora gittim ama bana ilaç vermedi. Nörolojiye gitmiştim ama ben. Psikiyatriye mi gitmem gerekiyot
Ben kendim istedim. Anksiyetenin olduğundan bahsetmedim. Sadece sunum yaparken oluyor bende düzenli ilaç kullanmak istemiyorum sadece sunum anında kullanmak istiyorum dedim öyle verdi

Hanımlar lütfen ilaç önermeyiniz, ilaç ismi vermeyiniz.
Bahsi geçen ilaç dolaşım bozukluğu, nefes darlığı, çarpıntı, baygınlık, doktor kontrolü altında kullanılmadığı ve bırakıldığı takdirde göğüste ağrı, kalp krizi gibi ciddi yan etkileri olan bir ilaçtır.
Reçeteli veya reçetesiz tüm ilaçlar doktor kontrolü altında kullanılmalıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…