- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.619
-
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Is bankasında gram altının gösterildiği ekranı sola kaydirinda ayrıntılar yaziyor. O kisimda aradığınız bütün bilgiler varBenim bulunduğum kurum isbankasina geçti ama ben anlamadım.
Hatta altın almıştım göremedigim için bozdurdum sadece gram olarak gösterdi bende para olarak goremedim ne kadar oldu gibisinden sinir oldum.
Oncede ziraatteydi o direkt parayı gösteriyordu.
Gümüşte yatırım yapılacak naktin fazla olması lazım kar için. 2015te 100binde 8bin kar ettiğimi biliyorum 3 ayı bulmadanHanımlar maaşımın bir kısmını geleceğimi güvenceye almak ve yatırım yapmak için kullanmak istiyorum, haliyle altın ve dolar çok yükseldi sizce ben neye yatırım yaparsam güvenli bir yatırım olur ? Gümüş satın alanlar var sizce hangisi sağlıklı ve mantıklı olabilir?, sizler paranızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Bana yol gösterin hayrınıza
Ben parami eşimle paylaşmam. Kendisi birikim yapmıyor. Kendi bileceği iş. Kendi param kendi hesabım.Aynen öyle eşime kalsa tüm parami ona bırakayım, ama dünyanın binbir türlü hali var ve ben köşeye para atıyorum bence tüm kadınlar yapmalı
Biz 1 sene önce 50 bin çekip altın aldık altın bı düştü zarar ettikBen altıncıyım, hatta bu aralar 50-100 bin kredi çekip altın almayı bile düşündüm
nakitle ne ilgisi var ne kadar paran varsa ona göre artar değeri de.yüklü para borsa da trade yaparken işe yarar .o da bizlerde yok zatenGümüşte yatırım yapılacak naktin fazla olması lazım kar için. 2015te 100binde 8bin kar ettiğimi biliyorum 3 ayı bulmadanuzun vadede naktiniz fazlaysa gümüş altından daha mantıklı
Ben de sonra pişman olmayayım diye çekmedim valla. Ama her ayın 15inde aynı parayla daha az gram almak sinirimi bozuyor:)Biz 1 sene önce 50 bin çekip altın aldık altın bı düştü zarar ettiktövbe ettik şimdi
zaten zarar ediyoruz ne alsak.en iyisi çanta almakk birken almakkBen de sonra pişman olmayayım diye çekmedim valla. Ama her ayın 15inde aynı parayla daha az gram almak sinirimi bozuyor:)
Yok artık alışveriş çılgınlığında da minimalliğe döndümzaten zarar ediyoruz ne alsak.en iyisi çanta almakk birken almakk
Ortada altın kalmadı biz halen krediyi ödüyoruzBen de sonra pişman olmayayım diye çekmedim valla. Ama her ayın 15inde aynı parayla daha az gram almak sinirimi bozuyor:)
bende almıyorum 2 yıl olacak .eşofman kargo pantolonla dolanıyorum heryerde.çanta da aynısını kullanıyorum diğerlerine kıyamıyorum malum dolar 13 e dayandııYok artık alışveriş çılgınlığında da minimalliğe döndüm
Telefonumun kılıf ve camını falan yenilettim dün ahsjdjdkd gözüm gibi bakıyorum.bende almıyorum 2 yıl olacak .eşofman kargo pantolonla dolanıyorum heryerde.çanta da aynısını kullanıyorum diğerlerine kıyamıyorum malum dolar 13 e dayandıı
Şimdi 50 bininiz olsa altın alsanız uzun vadede mi tutacaksınız.ayrica şu an yüksek alirmiydinizBen altıncıyım, hatta bu aralar 50-100 bin kredi çekip altın almayı bile düşündüm
Şu an alacak olsam min 3-5 sene bozmazdım. Üç gün önce olsa gözüm kapalı alırdım ama şu an çok yüksek riske girmek istemediğim için çekmedim zaten krediyi.Şimdi 50 bininiz olsa altın alsanız uzun vadede mi tutacaksınız.ayrica şu an yüksek alirmiydiniz
ben de yenisini almaktan umudu kestiğimden bataryasını yenilettimTelefonumun kılıf ve camını falan yenilettim dün ahsjdjdkd gözüm gibi bakıyorum.
O kadar doğru ki , insan sadece kendisine dayanmalı bir de Allah'a..Ben parami eşimle paylaşmam. Kendisi birikim yapmıyor. Kendi bileceği iş. Kendi param kendi hesabım.
Eşim dünyanın en iyi insanıdır ama. Ben garanti severim. Bazen evden çıkarken cüzdanımı ya da anahtarımı arıyorum diyelim.
Diyo ki bende var boşver gel. Dedim ki bana böyle şeyler teklif etme..benim eşyam yanımda olacak. Orda kavga edersek çekip gidecek gücüm olmali. Senden para isteyip de sana atar yapamayacağıma göre
Her kadının kendi birikimi olmalı. Kendi parası olmalı. Ölene kadar gördüğüm her kadına bunu anlatacağım.