- 3 Nisan 2014
- 36.089
- 147.079
-
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
100 tlnin karşılığı altını veriyor sistem 0.bilmem kaç olarakBana altın hesabından biraz bahseder mısın mesela kaç gr alıyorsunuz, diyelim elimde 100 tl var hepsiyle ne kadar gr altın alabilirim ki
Tm inşallah dikkate alcamparasına göre sistem veriyor altını mesela 2000 tl lik al diyorum alıyor küsüratlı da alabiliyorsun bankadan.ama sakın saat 5 6 dan sonra alma çok pahalı olur.haftasonu da alma.
ben kahvesiz yapamam.yarın market market dolaşıp stok yapayımmmkahve al karaborsa da satarsın şekerde olabilir.
gelecek günlerde satışına kota koyulan başka ürünlerde alabilirsin.
parası olanda aç kalacak yakında o yüzden çok kasmaya gerek yok bence.
Doğru söylediniz vallakahve al karaborsa da satarsın şekerde olabilir.
gelecek günlerde satışına kota koyulan başka ürünlerde alabilirsin.
parası olanda aç kalacak yakında o yüzden çok kasmaya gerek yok bence.
Bana altın hesabından biraz bahseder mısın mesela kaç gr alıyorsunuz, diyelim elimde 100 tl var hepsiyle ne kadar gr altın alabilirim ki
kullandığınız bankanın uygulamasını telefonunuza indirin.o zaman kolayca takip edersiniz saat saat yatırımlarınızı.ne düşerse onu alırsınız altın dolar hisse senediTm inşallah dikkate alcam
Acaba hangi bankanın altın hesabı iyidir , ilk defa böyle bir işe gircem ceycey100 tlnin karşılığı altını veriyor sistem 0.bilmem kaç olarak
Uygulama tüm kartların var indirdim, çok teşekkürlerkullandığınız bankanın uygulamasını telefonunuza indirin.o zaman kolayca takip edersiniz saat saat yatırımlarınızı.ne düşerse onu alırsınız altın dolar hisse senedi
Bana banka önerisi yapabilir misiniz , hangi banka sağlam güvenilir ve kolay ise ordan acayim hesabimi, bir de altını fiziki olarak alabiliyor muyuz sonradanBen altın biriktiriyorum normalde ama altının aşırı yükselişi karşısında artık ne yapacağımı şaşırdım.Maasimin bir kismini bankada TL olarak vadeli hesapta bekletmeye karar verdim en son,düşerse alırım diye..Bu artışlar normal değil sanki yine düşecek gibi geliyor ve bekliyorum.Dusmezse yine yüksekten de olsa altına devam ederim herhalde
Ben her zaman maaş çektiğim bankayı kullanırım,diğer bankaları hiç araştırmadim.Ben altın hesabı açmadım,fiziki olarak vermediğini biliyorum benim bankanın, veren var mı bilemiyorum.Bana banka önerisi yapabilir misiniz , hangi banka sağlam güvenilir ve kolay ise ordan acayim hesabimi, bir de altını fiziki olarak alabiliyor muyuz sonradan
iş b. sından alıyorum ben.başka bankalarda da var altın hesabı.gümüş hesabı her bankada yok ama.benimkin de yok meselaBen her zaman maaş çektiğim bankayı kullanırım,diğer bankaları hiç araştırmadim.Ben altın hesabı açmadım,fiziki olarak vermediğini biliyorum benim bankanın, veren var mı bilemiyorum.
Mesela 0.1 gibi bisi cikio ama grm olarak dusunme sen tutari yaziyorsun o sana gramini hesaplayip gosteriyor cnm ben iki gun icinde 188 TL kâr yaptm birde en güzel tarafi kuyumcudan bozarken mesela ceyrek satican 20 tl eksik bozuo altin hesabinda 2 tl oynuo hepsini suan anlatmak icin örnek veriyorum uc asa bes yukari oynarÇok teşekkürler, peki kaç gram alıyorsunuz genelde mesela 10 tl ye kaç gram altın geliyor ki
Mesela zor bi durumda kalsam telefondan hemen girip yüz tl sini cekiorm altin hesabindan cok iyi oluyor genelde dokunmuyorm ama aksam vakti başım sıkışsa bi tuşla halledebiliyormaltın hesabı en mantıklısı.fiziki alınca satmak isteyince kuyumcular almıyorlar ya da değerinin altında teklif ediyorlar.
akşam saat 6 dan sonra fiyatlandırırlar altını dövizi.sebebi ertesi gün ne olacağını bilmedikleri için .asla alma akşamları o yüzden.Uygulama tüm kartların var indirdim, çok teşekkürler
ben bankam iyi olduğundan değil hesabım orda olduğundan üşengençlikten kullanıyorum.borsa dada fazla komisyon kesiyor mesela.onu da üşengençlikten değiştirmiyorumBen Vakıfbank kullaniorm eşim is bankasi alıştığım icin mi bilmem Vakıfbankin altin hesabini daha kolay ve güzel buluyorm muhtemelen aliskanlikdan
Bu isbankasi da gram olarak gösteriyor paranın kendisini gösteriyor mu ben anlamadım .iş b. sından alıyorum ben.başka bankalarda da var altın hesabı.gümüş hesabı her bankada yok ama.benimkin de yok mesela
Az da olsa dolar yada euro yap altın hesabı aç uzun vadede gercekten guzel kazandırıyorHanımlar maaşımın bir kısmını geleceğimi güvenceye almak ve yatırım yapmak için kullanmak istiyorum, haliyle altın ve dolar çok yükseldi sizce ben neye yatırım yaparsam güvenli bir yatırım olur ? Gümüş satın alanlar var sizce hangisi sağlıklı ve mantıklı olabilir?, sizler paranızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Bana yol gösterin hayrınıza