- 14 Ekim 2016
- 7.065
- 47.615
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Altın altın altın.
Bundan 5 sene önce 100 gram altın aldım. Grami 145 liraydı. 15 bin liram vardı. Tamamı ile altın aldım.
Bu sabah uyandim ki 75 bin liram olmuş.
Ama unutmamaniz gereken bir şey var. Altının alış satış fiyatı aynı olmadığından , kısa vadede satarsanız kesinlikle zarara uğratır.
Altın en azından 5 senelik bir yatırımdır.
Babam yaklaşık 11 sene önce emekli ikramiyesi ile altın almıştı. Çok büyük bir para değildi ama.
O altın senelerce durdu hiç dokunmadı ona. Sonra sırasıyla ablamı evlendirdi, beni evlendirdi,evlerinin içini yeniletti.
Bugün 147 bin lirasi var halen daha
Altın kesin kazançtır.
Ben altin aldıktan sonra bir ara baya düştü. Ama koşup bozmadim altınımı
Uzun vadede kazandıracağını biliyordum çünkü.
Şu aralar ufak ufak kuveyt dinari, dolat ve euro alıyorum
Çok pahali diye almaktan kaçınmanın anlami yok. Önümüzdeki günlerde daha pahalı olabilir.
Altını ya da dövizi önümüzdeki 5 sene bozdurmayacaginiza söz verirseniz, kesin kazanacağınıza ben de söz veririm.
Bundan 5 sene önce 100 gram altın aldım. Grami 145 liraydı. 15 bin liram vardı. Tamamı ile altın aldım.
Bu sabah uyandim ki 75 bin liram olmuş.
Ama unutmamaniz gereken bir şey var. Altının alış satış fiyatı aynı olmadığından , kısa vadede satarsanız kesinlikle zarara uğratır.
Altın en azından 5 senelik bir yatırımdır.
Babam yaklaşık 11 sene önce emekli ikramiyesi ile altın almıştı. Çok büyük bir para değildi ama.
O altın senelerce durdu hiç dokunmadı ona. Sonra sırasıyla ablamı evlendirdi, beni evlendirdi,evlerinin içini yeniletti.
Bugün 147 bin lirasi var halen daha
Altın kesin kazançtır.
Ben altin aldıktan sonra bir ara baya düştü. Ama koşup bozmadim altınımı
Uzun vadede kazandıracağını biliyordum çünkü.
Şu aralar ufak ufak kuveyt dinari, dolat ve euro alıyorum
Çok pahali diye almaktan kaçınmanın anlami yok. Önümüzdeki günlerde daha pahalı olabilir.
Altını ya da dövizi önümüzdeki 5 sene bozdurmayacaginiza söz verirseniz, kesin kazanacağınıza ben de söz veririm.