- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 41
-
- Konu Sahibi Gondergelsin
Evet sorun is gorusmelerimin yaklasil bir yildir olumsuz gecmesi reddedilmem yani. Yasimin artik ileri olmasi 4 yil ara vermem gibi sebeplerle sanirim kabul edilmiyorum nereden baslayacagimi bilmiyorum. Esim de gecen kendini kandirilmis hissedince cocugum olmasaydi bu adamdan rahatlikla kurtulabilirdim dedim. Ayakbagi oldugundan falan degil ama herseyi ona gore planliyorum dogal olarak. Ornegin cumartesi calismiyim istiyorum kucuk oldugundan maasi corona azalinca gonderecegim krese yetsin istiyorum boyle olunca iyice sansim azaliyorŞimdi ben tam olarak anlayamadım, sorun iş görüşmelerinizi olumsuz olması mı? Çocuğunuz olmasından sebep rahat hareket edemeyişiniz mi? İş sorunları hemen herkesin yaşayabileceği bir durumdur, özel de olsa kamu da olsa sıkıntılar olması çok normaldir. Çocuk olunca da bakıcı yoksa tabii ki annenin çocuğuna ilgi alaka göstermesi olağan bir durumdur, sonuçta annelik fedakarlık gerektirir. Bence maddi problemler ile eşiniz ilgilenmeli, bi bu kalmıştı kadın olarak üzerimize alınmadığımız, e bunu da biz düşüneceksek erkeğe ne kaldı ki başka?
Oha insan değil, kandırılmak ne demek? Öyle bir vaadiniz mi oldu ki? Üstelik sürekli iş arıyormuşsunuz. Hani iyi gün dostu gibi çalışıp para getirince mi kıymetliymişsiniz?kocam olacak herif de kavga esnasinda sen ne ise yararsin kandirilmis hissediyorum kendimi falan dedi
Valla şöyle diyeyim ben 4 yıllık evliyim, vermeyen Allah vermiyor şu an tüp bebek düşünüyorum, ama çocuğum olunca da geçim derdini eşime paslarım. Böyle herşeyi kendinize dert etmeyin Allah büyüktür o çocuğu verdiyse rızkını da verir.Evet sorun is gorusmelerimin yaklasil bir yildir olumsuz gecmesi reddedilmem yani. Yasimin artik ileri olmasi 4 yil ara vermem gibi sebeplerle sanirim kabul edilmiyorum nereden baslayacagimi bilmiyorum. Esim de gecen kendini kandirilmis hissedince cocugum olmasaydi bu adamdan rahatlikla kurtulabilirdim dedim. Ayakbagi oldugundan falan degil ama herseyi ona gore planliyorum dogal olarak. Ornegin cumartesi calismiyim istiyorum kucuk oldugundan maasi corona azalinca gonderecegim krese yetsin istiyorum boyle olunca iyice sansim azaliyor
Hem bir işim olsun istiyorsunuz, hem de Uzun süredir çalışmayıp, yaşınızın ileri olmasına rağmen iş bulamıyorum diyorsunuz ve cumartesi çalışmayayım istiyorsunuz, bahsettiğiniz koşullarda ve ülkedeki genel iş problemi koşullarında istediğiniz biraz lüks değil mi?Ornegin cumartesi calismiyim istiyorum
Sorununuzun en kısa özeti bu.kocam olacak herif de kavga esnasinda sen ne ise yararsin kandirilmis hissediyorum kendimi falan dedi.
Kendini kandirilmis hissediyormus cunku ben calisiyormusum basta,simdi is bulamayinca artik bulamazmisim falan filan. Guvenmiyorum zaten buyuk kavga koptu o gun daha toparlanamadik bilmiyorum toparlanmaya niyetim yok. Aldim cocugu ciktim yoldan dondurdu. Herhangi bir iste baslarim baslamaya da kasiyerlik falan yaparim ama biraz gectikten sonra krese vermeyi dusunuyorum kresler yuksek calisma saatlerini krese gore ayarlamak gerekiyor falan dolayisiyla ilk basta saatleri daha duzgun maas biraz rahatlacak bir is ariyorumOha insan değil, kandırılmak ne demek? Öyle bir vaadiniz mi oldu ki? Üstelik sürekli iş arıyormuşsunuz. Hani iyi gün dostu gibi çalışıp para getirince mi kıymetliymişsiniz?
Felaket tellalı değilim ama böyle konuşan bir adama güvenmeyin, gerekirse aradığınız işlerden daha alt pozisyonda bir iş bulup çalışın ve birikim yapın.
Zaten kriterlerim dusuyo giderek ondan da vazgececek hale gelecegim.Hem bir işim olsun istiyorsunuz, hem de Uzun süredir çalışmayıp, yaşınızın ileri olmasına rağmen iş bulamıyorum diyorsunuz ve cumartesi çalışmayayım istiyorsunuz, bahsettiğiniz koşullarda ve ülkedeki genel iş problemi koşullarında istediğiniz biraz lüks değil mi?
Cok haklisiniz ben de boyle dusunuyordum demek ki herkes boyle dusunmuyo ev kira kredi var birkac aya bitecek. Idareli bir insanim masraftan kaciniyorum sigarayi bile biraktim kendime hicbir masrafim yok anliyorum onu da ama kavga esnasinda hersey soylenir diye birsey yok degil miMesela ben sagligim yerinde olsun birde saglikli bir evladim olsun ismis aşmis eşmis gozume gelmez. Yani tabiki maddi durumda cocugum icin sart iyi sartlarda yasatmak icin ama esiniz calisiyormus acliktan ölecek degilsiniz. Bir cok ev hanimi evde cocuguna etkinlikler yaparak okula hazirliyor. Varsin cocugunuz krese bir sene gec gitsin evde siz hazirlayin. Anliyorhm sikilmissiniz bunalmissiniz ama suan herkes o durumda. Bir filmde izlemistim kadin arkadasina " deoresyondamisn diye soruyor. Oda aynen soyle cevap verdi " benim depresyona girmek gibi bir luksum yok 2 cocugum var "....
Vazgeçseniz iyi olur gibi, tamam yıpratıcı ama en azından bir işiniz olacak ama böyle devam ederse psikolojik olarak yine yıpranacaksınız. Maaşı iyi ama cumartesi çalışacabileceğiniz işleri gözden geçirin ki artık özel sektörde cumartesi çalışılmayan iş yok gibi. Çocuğu hafta içi kreşe hafta sonu babaanneye bırakırsınız.Zaten kriterlerim dusuyo giderek ondan da vazgececek hale gelecegim.
Bizdede benim agzimin hic ayari yoktur. Agzima geleni soylerim. Tabiki aklimdan gecenleri soylerim yani. O densizlik etmis bosverin. Ben herzman kadinin calismasindan yanayim. Ama eger cani isterse calismali. Ben mesela bir fondotene 200 lira veririm. Yoklukta cekmedimmi cok cektim. Yeri geldi tum altinlarimi tum paralarimi esime destek ciktim tabi buyul gerizekalilik asla geri gelmedi dahada vermedimCok haklisiniz ben de boyle dusunuyordum demek ki herkes boyle dusunmuyo ev kira kredi var birkac aya bitecek. Idareli bir insanim masraftan kaciniyorum sigarayi bile biraktim kendime hicbir masrafim yok anliyorum onu da ama kavga esnasinda hersey soylenir diye birsey yok degil mi
Yok ezdirmem kendimi aldim cocugu ciktim zaten o gun. babam baska sehirde yoldan dondurdu ders vermek gibi bir amacimyok ama ders alsin istiyorumBizdede benim agzimin hic ayari yoktur. Agzima geleni soylerim. Tabiki aklimdan gecenleri soylerim yani. O densizlik etmis bosverin. Ben herzman kadinin calismasindan yanayim. Ama eger cani isterse calismali. Ben mesela bir fondotene 200 lira veririm. Yoklukta cekmedimmi cok cektim. Yeri geldi tum altinlarimi tum paralarimi esime destek ciktim tabi buyul gerizekalilik asla geri gelmedi dahada vermedim
Hani durumuda iyi yani bos seylere harcar. Bende derim mesela iser calisirim ister calismam. Ama calismadigim zaman bana essek gibi bakacaksin madem aldin beni. Bakmakla yukumlusun. Bende mesela ev isi beceremez yapmasini istemem. O gelene kadar evim cicek gibi. Yemek her daim hazir. Bakimliyimdir temizimdir. Daha ne istyor. O yuzden kendinizi ezdirmeyin cevval olun.
Valla calisiyodum iyi bir isim vardi diye evlendi herhalde ben bunu anladim. Kan degerlerime baktirmaliyim evet. En son gecen hafta red maili gelince benim yasama hevesim kendime guvenim gitti toparlanmam lazim. Spor yapiyorum saglikli besleniyorum ama kafam bir yere yonelince siyrilamiyorum ruh halimdenEşiniz 'kendimi kandırılmış hissediyorum' derken ne demek istedi anlayamadim. Sizinle çalışıyorsunuz diye evlenmedi heralde dimi?
Kan değerlerinize baktırın bu kadar halsizlik normal değil. Muhtemelen vitaminler düşüktür, takviyeyle hallolur.
Çok üzgünüm ama bu cümleden o cikiyor. Tek maas evet hakli zor ama söylemeyi geçtim, bunu düşünmesi bile cok çirkin.Valla calisiyodum iyi bir isim vardi diye evlendi herhalde ben bunu anladim. Kan degerlerime baktirmaliyim evet. En son gecen hafta red maili gelince benim yasama hevesim kendime guvenim gitti toparlanmam lazim. Spor yapiyorum saglikli besleniyorum ama kafam bir yere yonelince siyrilamiyorum ruh halimden