Nasıl Yapmalı

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
884

kızlar selam. ben konumu ilgili başka bölüme açmıştım ama yorum yazan, bakan olmadı. pek rağbet gören bir bölüm değildi konuyu açtığım yer. konum saçma gelebilir ama fikir istiyorum sizlerden. yine yapacak çok işim varken yine hiçbir şey yapamadım. sorumluluklarım birikti, ben yine strese girdim. bu başlıkta 2-3 sorunumdan bahsetmiş oldum.

Merhaba benzer bir durumu yıllar önce üniversite sınavına hazırlanırken yaşamıştım çok yüksek puanla ilk sınavda derece yapmama rağmen ikinci sınava asla çalışamamıştım ve azıcık çalışsam bile çok iyi bir yere gelebiliyordum ama sonuç olarak yapmadım dizi izleyip durdum aylarca ve bu bir seneme mal oldu. Ertesi sene de bunun bedelinin tekrar sıfırdan çalışarak ödemiştim yani acaba bölümü bitirince yapacağınız şey ne ise ona dair bir motivasyonunuz inancınız mı yok ya da yeterince sıkışmış mı hissetmiyorsunuz belki o zaman istek gelir ya da başarısız olma korkusu da olabilir

Bazı siteler var çıkmış soruları filan yazıyor aynı bölüm öğrencileri yardımcı videolar içerikler filanda oluyor onları araştırın mesela anadolu üniversitesi maliye çıkmış sorular diye aratın mesela ben öyle yapıyorum forumlar filan baya içerik çıkıyor bir bölümüm covide denk gelmişti ne güzel onlinedı hersey keşke online olsa yine sınavlar o kadar üşeniyorum ki bende sınava gitmeye

acaba bölümü bitirince yapacağınız şey ne ise ona dair bir motivasyonunuz inancınız mı yok
genel olarak evet motivasyonum yok. bunu yapsam bana yararı ne olacak? sonuçta istediğim hayatı yaşayamam diyorum. ben baskıcı bir ailede, psikolojik olarak sorunlu bir anne babayla büyüdüm. maalesef aile evinden kurtulamıyorum. hayallerimde bile onlardan kurtuluş yok. keşke sihirli bir değnekle onları kendimden uzağa fırlatabilsem. yarardan çok zararları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…