nasıl unuturum

Masalruya6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2018
1.252
1.692
53
beni çok sevdiğini söyleyen insan artuk sevmiyor gitti ve her şey bitti. Ama kopamıyorum . Çok acı çekiyorum

işte ben bu zaman zarfında set çekemiyorum dayanamayıp konuşuyorum msj atsa cvp yazıyorum ona kalsa hiç yazmaz aramaz başkasıyla evlenmemi çok istiyor seven insan böyle olmaz biliyorum ama bende takıntı oldu ben bu takıntıddan nasıl kurtulacağım bilmiyorum

Başlığı görünce Songül Karlı'nın şarkısı geldi aklıma.

Unutmak kolay mı deme
Unutursun Mihriban'ım
Oğlun kızın olsun hele
Unutursun unutursun Mihriban'ım.

Zaman erir kelep kelep
Meyve dalda kalmıyor hep
Unutturur bir çok sebep
Unutursun Mihriban'ım.

Hayat böyle bu gemide
Eskiler yiter yenide
Beni değil kendini de
Unutursun Mihriban'ım...

Unutuluyor...

Hayat kimseyi takıntı yapacak kadar uzun değil.Sana değer vermeyene sende verme ki bir tarafını kaldırma

aslında bitti ama konuşmaya devam ediyoruz hayatıma başkasını alamıyorum onunla evlenmemiz ise imkansız

beni çok sevdiğini söyleyen insan artuk sevmiyor gitti ve her şey bitti. Ama kopamıyorum . Çok acı çekiyorum
yanlisin en buyugu hala konusuyor olmaniz. baskasiyla evlenmeni isteyecek adam seni hic sevmiyordur uzgunum. sen benden daha iyisine layiksinlar falan. o seninle duygusal bosluk dolduruyor suan. kafasina uygun birini buldugunda kesilecek konusmalar. iciniz kan da aglasa hic umursamiyo gibi davranmak en dogrusu. beyin bir sure sonra kendini kandirmaya basliyor ve siz de umursamadiginizini farkediyorsunuz.

nerden mi biliyorum. benim degil bi arkadasimin basina gelmisti

haklısın bunun ben de farkındayım bugün bir lafı çok üzdü beni ve engelledim umarım kendime söz geçirebilirim, bazen düşünüyorum da insanlar neden onları çok sevenlerle tatmin olmayı bilmezler onlara yetmeyen şey ne saygı sevgi sadakattan başka ne verilebilir ki üstelik kendileri ilişkileri başlatıyorlar .

Bittiyse onune bak sen suan hayatina baska biri almayarak belki barışıriz umidiyle kendini avutuyosun kendini uzme yipratma seven birakmazdi zaten.

tekrar olur ümidiyle değil ama insanlara olan güvenimi kaybettiğimden başkasıyla konuşamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…