Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
işte ben bu zaman zarfında set çekemiyorum dayanamayıp konuşuyorum msj atsa cvp yazıyorum ona kalsa hiç yazmaz aramaz başkasıyla evlenmemi çok istiyor seven insan böyle olmaz biliyorum ama bende takıntı oldu ben bu takıntıddan nasıl kurtulacağım bilmiyorum
yanlisin en buyugu hala konusuyor olmaniz. baskasiyla evlenmeni isteyecek adam seni hic sevmiyordur uzgunum. sen benden daha iyisine layiksinlar falan. o seninle duygusal bosluk dolduruyor suan. kafasina uygun birini buldugunda kesilecek konusmalar. iciniz kan da aglasa hic umursamiyo gibi davranmak en dogrusu. beyin bir sure sonra kendini kandirmaya basliyor ve siz de umursamadiginizini farkediyorsunuz.
nerden mi biliyorum. benim degil bi arkadasimin basina gelmisti
haklısın bunun ben de farkındayım bugün bir lafı çok üzdü beni ve engelledim umarım kendime söz geçirebilirim, bazen düşünüyorum da insanlar neden onları çok sevenlerle tatmin olmayı bilmezler onlara yetmeyen şey ne saygı sevgi sadakattan başka ne verilebilir ki üstelik kendileri ilişkileri başlatıyorlar .