- 14 Mart 2017
- 39
- 15
- 3
Arkadaşlar merhaba, birazcık sağlı sollu olacak ama direk gireceğim konuya malum artık içim içime sığmıyor. Okulda bir çocuk var hani böyle gençlik romanlarında olur ya 'gizemli çocuk' tam o model. Hep görüyoruz birbirimizi hatta eskiden ufaktan bakıyordu bana ama benim Allah tepemden baksın bakmıyordum kendisine 'zor kadını' oynayacağım ya. Neyse efendim bir hoşuma gidiyor kendisi anlatamam. Seviyorum diyeceğim sevmelere ayıp olacak, hoşlanıyorum deyip bırakayım yakasını cümlenin. Biz aynı sınıflarda ve ya bölümler de değiliz ortak konu azıcık sıkıntı. Ama sürekli çarpışıyoruz, karşılaşıyoruz falan.
Benim bulabildiğim en iyi taktik kendisine üç numaralı bakışlar atmak, belki bakışlarımdan anlar o gelir konuşur -gerçi pek sanmıyorum ama- biraz soğuk bir çocuk. Benim kendime özgüvenim var fakat bir kadın olarak eminde olamıyorum reddedilme korkusu da yok değil.
Bir tavsiyeniz var mı? Çok rica edeceğim tecrübe sahibi sevgili hemcinslerim ve ya erkek türleri bir fikir verin bana, şimdiden teşekkür ederim.
Benim bulabildiğim en iyi taktik kendisine üç numaralı bakışlar atmak, belki bakışlarımdan anlar o gelir konuşur -gerçi pek sanmıyorum ama- biraz soğuk bir çocuk. Benim kendime özgüvenim var fakat bir kadın olarak eminde olamıyorum reddedilme korkusu da yok değil.
Bir tavsiyeniz var mı? Çok rica edeceğim tecrübe sahibi sevgili hemcinslerim ve ya erkek türleri bir fikir verin bana, şimdiden teşekkür ederim.