• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl tanışabilirim?

Nildezin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
39
15
3
Arkadaşlar merhaba, birazcık sağlı sollu olacak ama direk gireceğim konuya malum artık içim içime sığmıyor. Okulda bir çocuk var hani böyle gençlik romanlarında olur ya 'gizemli çocuk' tam o model. Hep görüyoruz birbirimizi hatta eskiden ufaktan bakıyordu bana ama benim Allah tepemden baksın bakmıyordum kendisine 'zor kadını' oynayacağım ya. Neyse efendim bir hoşuma gidiyor kendisi anlatamam. Seviyorum diyeceğim sevmelere ayıp olacak, hoşlanıyorum deyip bırakayım yakasını cümlenin. Biz aynı sınıflarda ve ya bölümler de değiliz ortak konu azıcık sıkıntı. Ama sürekli çarpışıyoruz, karşılaşıyoruz falan.
Benim bulabildiğim en iyi taktik kendisine üç numaralı bakışlar atmak, belki bakışlarımdan anlar o gelir konuşur -gerçi pek sanmıyorum ama- biraz soğuk bir çocuk. Benim kendime özgüvenim var fakat bir kadın olarak eminde olamıyorum reddedilme korkusu da yok değil.
Bir tavsiyeniz var mı? Çok rica edeceğim tecrübe sahibi sevgili hemcinslerim ve ya erkek türleri bir fikir verin bana, şimdiden teşekkür ederim.

İlk adımı atan kadınların hüsranlarını okudum genelde burada ve arkadaşlarımdan da mutlu sonla bitenini görmedim.
Hoşlanan isteyen erkek er ya da geç gelir diye düşünüyorum.
Kendisi çok ketum biri herkese karşı öyle. Arada bir o bir ben bakıyoruz ama kendisinde pek bir gelişme yok. Teşekkür ederim yine de.

Aklım başıma geldi, kendisine hülyalı bakışlar atacağım. Artık yine bir gelişme olmazsa yoluma bakarım.
:KK45::KK45:

Aynen.. zaten onunda ilgisi varsa bi şekilde gelir..

Gençken Lisedeyken yapmıştım böyle bi hata sonuç rezil olduk tabi.. bence kadın adım atmamalı :KK51:

Ay ne zaman görsem tek yemek yiyor arkadaşları var ama tek takılıyor arkadaş olmadı bir gün oturabilir miyim falan derim -diyemedi-
Bu geldi aklıma diyemedi deyince :D

Eklentiler

• dusunemedi-yigit-ozgur.jpg
    dusunemedi-yigit-ozgur.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 72
Once reddedilme korkusunu at kafandan. Bu korkuyla rahat hareket edemezsin. Herkes seni kabul edecek diye birseyde yok sen kendi hislerin adina hareket edeceksin.

En guzeli "seviyorsan git konus"

Erkekten adim bekle diyenlerden degilim. Hislerin varsa gidip acilacaksin bu kadar acik ve net asla bekleme. Bizim o yazsin o yapsin dediklerimiz bir baktik baskasiyla evlenmis :D :D :D

:KK45::KK45:

Aynen.. zaten onunda ilgisi varsa bi şekilde gelir..

Gençken Lisedeyken yapmıştım böyle bi hata sonuç rezil olduk tabi.. bence kadın adım atmamalı :KK51:
Bende ondan korkmuyor değilim. Muhtemel kuvvet gidip konuşmam kendisini henüz tanımadan seviyor olmak absürt zaten, yalnızca minicik hoşlanıyorum, hayırlısı bakalım.

Arkadaşlar merhaba, birazcık sağlı sollu olacak ama direk gireceğim konuya malum artık içim içime sığmıyor. Okulda bir çocuk var hani böyle gençlik romanlarında olur ya 'gizemli çocuk' tam o model. Hep görüyoruz birbirimizi hatta eskiden ufaktan bakıyordu bana ama benim Allah tepemden baksın bakmıyordum kendisine 'zor kadını' oynayacağım ya. Neyse efendim bir hoşuma gidiyor kendisi anlatamam. Seviyorum diyeceğim sevmelere ayıp olacak, hoşlanıyorum deyip bırakayım yakasını cümlenin. Biz aynı sınıflarda ve ya bölümler de değiliz ortak konu azıcık sıkıntı. Ama sürekli çarpışıyoruz, karşılaşıyoruz falan.
Benim bulabildiğim en iyi taktik kendisine üç numaralı bakışlar atmak, belki bakışlarımdan anlar o gelir konuşur -gerçi pek sanmıyorum ama- biraz soğuk bir çocuk. Benim kendime özgüvenim var fakat bir kadın olarak eminde olamıyorum reddedilme korkusu da yok değil.
Bir tavsiyeniz var mı? Çok rica edeceğim tecrübe sahibi sevgili hemcinslerim ve ya erkek türleri bir fikir verin bana, şimdiden teşekkür ederim.
merhaba tanışalım mı de ? adım su senin ki ne de ? tanıştınız. sonrası da gelir.

Bişey sor, bi bahane bul, ne bileyim kütüphane cumartesi kaçta kapanıyodu falan :KK70:
Ay mantıklı aslında. Bir iki böyle konuşmamız var herkesin buz dediği çocuk minicikte olsa sıcaktı o zaman bilemiyorum ya da ben kafayı yedim her haraketinden pay çıkarıyorum :KK70:

Back