çok ikilimde kaldım gerçekten duyguları tam açıklamadan mı söylim ay allahım bu nasıl bir durummuş böyle ya : ) şuan da söylemedim sanki yalan söylemiş gibi hissediyorum
günaydın arkadaşlar. dün akşam söyledim ben durumu. ne düşüneceğimi inanın bilmiyorum. söyledim dedim işte evlilik yaşadım 6 ay kadar sürdü bana sebebini sordu neden ayrıldığımın . söyledim onuda. benim için hiçbir sorun yok, herşey insanlar için dedi.. böyle bir olay yaşamışsın keşke yaşanmasaydı senin için ama herşey bizler için var dedi bu normal bir şey benim için de hiç sorun yok dedi.
iyi güzel böyle söyledi. ben de bir onun için bir sorun olmadığını öğrenmiş oldum. neyse aradan 1 saat geçti geçmedi beni aradı. bana bu defa aile hayatından bahsetmeye başladı. işte biz birbirimize çok bağlıyız, herkes tarafından çevremiz tarafından sevilip sayılır parmakla gösterilirz dedi. ben de ne kadar güzel falan dedim. işte araba almayı düşünüyormuş . bu konuyu anne, baba, kardeşlerine ve yakın kuzenlerine falan söylemiş. babası dışında herkes harika olur yakışır sana gibilerinden söylemişler . diyorki babam yarım ağız al oğlum dedi diyor o öyle söyleyince ben de bir burukluk oluştu babam tam araba almamı istemiyor diye düşündüm falan dedi. hevesim kırılmış gibi oldu dedi babam dan da tam destek görmeyince...
sonra konuyu ne hikmetse bana bağladı. yarın öbür gün seni de ailemin karşısına çıkardığım zaman içlerinden biri bir şey söyler tam onay vermez işte o zaman mutluluğumuz yarım kalır dedi. ben allah kahretsin ki herkesin gönlü olsun isterim öyle yetiştim büyüdüm . içlerinden biri bir şey derse üzülürüz ikimizde mutluluğumuz yarım kalır , sana bunu yapamam dedi. inan benim için sorun yok ama dediğim gibi sonradan üzülmeni ve üzülmeyi istemem dedi.
öyle yani durum bu . o bunları söyleyince ağzımdan hiçbirşey çıkamadı dondum çünkü 1 saat önce ne diyordu şimdi ne diyor. kaldıki beklemiyordum da böyle bir şey. sadece peki, tamam dedim. o an.
böyle yani durum arkadaşlar :/
Canım benim bir arkadaşımda evlenip ayrılmıştı hoşlandıgı bir adam vardı görüşmeye başladıktan iki hafta sonra söyledi Adamın dedigi tek laf ben seni kabul etmişsem bu demek degildir ki bir sorun oldugunda bırakıcam anlamına gelmez dedi.Mantıklıca ve güzelce ilişkileri devam ediyor aileler de tanıştı çok şükürGayet mutlular ailesine oglan kabul ettirtirdi herşeyiii ! Yani iş erkekte biter...Bu adamdan uzak dur Böyle konuşan adam seni kabullenmemiş ve sindirememiş bir adamdır.Belkide allah korusun sadece seni kullanacaktır. Dikkat et canım
Belkide ailesine çıtlattı durumu fikri değişti ama bu şekilde gel gitler yaşayacaksa sizin için hep sorun olur
çok ikilimde kaldım gerçekten duyguları tam açıklamadan mı söylim ay allahım bu nasıl bir durummuş böyle ya : ) şuan da söylemedim sanki yalan söylemiş gibi hissediyorum
sizin için daha iyi olur. Bu zihniyette bir ailesi varsa ısıtıp ısıtıp sürerler önünüze. Ama anlamıyorum ne sorun olcak ki bir kadın evlenmiş boşanmışsa hadi çocuğunuz olsa dicemki eski eşinizle çocuğunuzla illaki görüşeceksiniz sıkıntı yaratabilir ama evlenmiş ayrılmışsınız sizi bağlayan hiç birşey kalmamış neyse hakkınızda hayırlısı olsun :)baştan böyle birşey olduysa bu tarz konuşma şekli falan , ben onunla arkadaş oalrak dahi konuşmak istemiyorum açıkçası
sizin için daha iyi olur. Bu zihniyette bir ailesi varsa ısıtıp ısıtıp sürerler önünüze. Ama anlamıyorum ne sorun olcak ki bir kadın evlenmiş boşanmışsa hadi çocuğunuz olsa dicemki eski eşinizle çocuğunuzla illaki görüşeceksiniz sıkıntı yaratabilir ama evlenmiş ayrılmışsınız sizi bağlayan hiç birşey kalmamış neyse hakkınızda hayırlısı olsun :)
baştan böyle birşey olduysa bu tarz konuşma şekli falan , ben onunla arkadaş oalrak dahi konuşmak istemiyorum açıkçası
Bence de konusmayin, cehenneme kadar yolu var diyorum.
Araba almayi ornek vermesi de beni ayrica benden aldi, mal mi aliyorsun adam......kiminle evlenip edecegini bile yengeye amcaya sulaleye soruyorsa , kim ne deri kendi mutlulugundan cok takiyorsa.......uzgunum bizimle deyiiiilsin diyorum kendisine.
Hayat arkadasi, sevgili ariyorsun, onaylatmak nedir ya ? Tovbe tovbe.
benim kızımda kısa bir evlilik geçirmişti....şu anda 4 aylık hiç evlenmemiş biriyle evli....düğünüyle derneğiyle evlendi...ne eşi ne kayınvalide ne kayınpeder bir sefer bile konuşmadılar...bizimde kızımız var olabilir demişler kızıma....boşver el sözüyle iş yapan adamdan hayır gelmez...
merhabalar.
ben daha önce evlenip ayrıldım bir 6 ay kadar sürdü evliliğim. ve şuan yeni tanıştığım bir insan var. kendisi daha önce hiç evlenmemiş. şuan sevgili boyutunda bir bağ yok aramızda arkadaşça konuşuyoruz ama hisleri o yönde arada belirtiyor. ben daha önce evlenip ayrıldığımı nasıl ve hangi aşamada söylemem gerekiyor kararsız kaldım bilemedim şimdi . tabiki söyleyeceğim sonuçta yaşanıp biten birşey ama nasıl söylenir ve hangi aşamada?
bana fikir verirseniz çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?