nasıl söylesem?

Bence de duygusal bir adım atıldığında uygun bir şekilde açıklayabilirsiniz. Laf arasında söylemek biraz samimiyetsiz veya umursamazmış gibi gösterebilir sizi.

Laf arasinda soyleyin.

Utanacak SIKILICAK bir durum yok..

sana bağlanmamı mı bekledin neden arkadaşken bahsetmedin? derse ne diyeceksiniz.. bence hissediyorsunuz sevgili olma yolundasınız net olmakta fayda var..

Evlenip boşanmış olmak utanılacak ya da söylenmeyecek bir şey değil. Gayet doğal bir durum. Gerektiği yerde gerektiği şekilde söylenir. Eğer duygusal bir şey olacaksa söylersiniz.
Boşanmış bir kadınla evlenmesi için erkeğin illa evlenmiş boşanmış olma zorunluluğu yok ki... Sizi sevecek kişi durumunuza göre mi sevecek? Sipariş üzerine aşk olurdu aksi takdirde. Ha bu kız boşanmış ben onu sevmeyeyim mi diyecek. Sevgi bu ya...

bence hemen söyleyin, sanırım boşanmış olmanızı sorun edebileceğini düşünüyorsunuz..Eğer böyle biriyse ilşki başlamadan sizinde duygularınız yoğunlaştırmadan bitirirsiniz..

tabiki şimdi ilerleyen zamanda söylerseniz sizde oda üzülürsünüz baştan bilmesi en doğru olanı

En başından söyleyin
aranızda duygusal bir bağ olduğunda çok geç olabilir

Bence şimdi söleyin en azında bi tavır alıcaksada duygusal bi bağ olmadan kendini belli eder tabiki çok normal yaşadığın şey ama erkekler malum şimdi sölemelisin bence ve olduğun gibi başlamalısın herşeye canım

Arkadaşca konuştuğunuz biriyle neler konuşuyorsunuz ki?
insan ya geçmişten yada şimdiki zamandan konuşur,ve şimdiye söylemeniz gerekiyordu.

bir an önce söyleyin karşınızdakine ben öyle düşünüyorum sonuçta baştan bilmesi daha sağlıklı .Arkadaşınıza anlatabilirsiniz .

Ne kadar gec soylerseniz sizn aleyhinize bence.kendmi arkadasiniZ yerine koydum da,boyle bir sey bana sonradan soylense buyuk hayal kirikligi yasardim.yanlis anlasilmasin evlenip bosanmis olma durumuna degil ama,bunun kendimden saklanilmis olmasi beni uzerdi.

ben yerinde olsam sohbet arasındafalan söylerim.sonuçta bilmesi gerekli.belki hiç kabullenemeyeceği birşeydir bu.birbirinize alışmadan söyle de ne yapacaksa yapsın.devam mı tamam mı diye.yoksa bir birinizi sevdikten sonra senin evli olup ayrıldığını duyarsa bu durumu kabullenmeye bilir.sonda yine üzülen sen olma.yarı yolda bırakmayacağı ne malum.bence vakit kaybetmeden anlat ona

evet çok haklısın.

Herseyi baştan söyleyin
Sonra mirin kirin etmesin
Yada birbinize baglanmadan
Acik ve net niyetini soyleyin

erkekler için fark etmiyor ama erkek tarafı bu durumda genellikle kabul etmek istemiyor..bir gün sohbet ederken..ilk evliliğimde şöyleydi felan diye laf açarsın..

Bir an önce soylemelisiniz bence daha da ilerlemeden iliskiniz

Bence de duygular yükselmeden söyleyin ki o da içine duygular karışmadan değerlendirsin durumu. Kabul edeceği bir şeyse ki bence bunda kötü bir taraf yok, kimse yıkmak için kurmuyor yuvayı. Hem artık tecrübeniz de var evlilik konusunda, avantaj bile. Utanılacak bir yanı yok, tabii sevgili olmadan söylemek zor ama konu açarak, konuyu oraya getirerek söyleyebilirsiniz.

arkadasca görüşürken,kendisinin hiç evlenmediğini belirttiğinize göre böyle bi konu acılmıs zaten sanırım..o an belirtmediyseniz,önünüze fırsat cıkmasını beklemeyin,fırsat yaratıp anlatın bence.
oldugunuz gibi kabullenir ve cok mutlu olursunuz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…