evet aslında ben de böyle düşünüyorum. teşekkür ederimSana karşı duygusal bir adım attığında söylersin.
Sevgili boyutuna gelmeden söylemelisin.Yani hemen.Yani laf arasında.merhabalar.
ben daha önce evlenip ayrıldım bir 6 ay kadar sürdü evliliğim. ve şuan yeni tanıştığım bir insan var. kendisi daha önce hiç evlenmemiş. şuan sevgili boyutunda bir bağ yok aramızda arkadaşça konuşuyoruz ama hisleri o yönde arada belirtiyor. ben daha önce evlenip ayrıldığımı nasıl ve hangi aşamada söylemem gerekiyor kararsız kaldım bilemedim şimdi . tabiki söyleyeceğim sonuçta yaşanıp biten birşey ama nasıl söylenir ve hangi aşamada?
bana fikir verirseniz çok sevinirim :)
Bi arkadaşına söylettir .Ona göre davranır Sende yıpranmazsın.Onun evliliği 6 ay sürmüş filan desin.merhabalar.
ben daha önce evlenip ayrıldım bir 6 ay kadar sürdü evliliğim. ve şuan yeni tanıştığım bir insan var. kendisi daha önce hiç evlenmemiş. şuan sevgili boyutunda bir bağ yok aramızda arkadaşça konuşuyoruz ama hisleri o yönde arada belirtiyor. ben daha önce evlenip ayrıldığımı nasıl ve hangi aşamada söylemem gerekiyor kararsız kaldım bilemedim şimdi . tabiki söyleyeceğim sonuçta yaşanıp biten birşey ama nasıl söylenir ve hangi aşamada?
İlk aşamada direkt söyle. Seni geçmişinle kabul etsin, yaşadıklarının arkasında dur. Kabul etmeyecekse de (ailesi etken olabilir bunda) en başta kabul etmesin ki hislerin hepten körüklenmeden bitsin. İleri aşamada biterse daha çok üzülürsün..merhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?