• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl söylesem?

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
merhabalar.

ben daha önce evlenip ayrıldım bir 6 ay kadar sürdü evliliğim. ve şuan yeni tanıştığım bir insan var. kendisi daha önce hiç evlenmemiş. şuan sevgili boyutunda bir bağ yok aramızda arkadaşça konuşuyoruz ama hisleri o yönde arada belirtiyor. ben daha önce evlenip ayrıldığımı nasıl ve hangi aşamada söylemem gerekiyor kararsız kaldım bilemedim şimdi . tabiki söyleyeceğim sonuçta yaşanıp biten birşey ama nasıl söylenir ve hangi aşamada?
bana fikir verirseniz çok sevinirim :)

arkadaşlar konuştum ben bu kişiyle ve de son durumu 5. sayfada belirttim. teşekkür ederim tekrardan yardımcı olduğunuz için :)

Son düzenleme:
çok ikilimde kaldım gerçekten duyguları tam açıklamadan mı söylim ay allahım bu nasıl bir durummuş böyle ya : ) şuan da söylemedim sanki yalan söylemiş gibi hissediyorum

Ben olsam duygularını açıklamadan asla söylemem.
O kendi bir dökülsün bakalım,benim de elbet paylaşacaklarım olur.

yeni tanışmışınız sen onun hiç evlenmediğini nasıl biliyorsan oda senin evlenip ayrıldığını bilmeli bence,bu çok normal bir şey uzaylı değilsin ki herkesin başına gelebilir sıkıntı yapma kendine.

bence biran önce söyle. Söylediğinde nasıl bir tepki ile karşılaşacağını bilmiyorsun canım.. İleri boyutlarda durum daha farklı olabilir.

fikirlerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim. haklısınız ben yol yakınken henüz arkadaşça devam ederken söyleyeyim sonrası bir şekilde şekillenir artık . teşekkür ederim. :)

Bence de hemen söyleyin.
Sonra hoşlanma vs olur çocuk da yapamam edemem der siz acı çekersiniz.
Zira toplumumuzda boşanmış kadına hala öcü gibi bakıldığı için.

merhabalar.

ben daha önce evlenip ayrıldım bir 6 ay kadar sürdü evliliğim. ve şuan yeni tanıştığım bir insan var. kendisi daha önce hiç evlenmemiş. şuan sevgili boyutunda bir bağ yok aramızda arkadaşça konuşuyoruz ama hisleri o yönde arada belirtiyor. ben daha önce evlenip ayrıldığımı nasıl ve hangi aşamada söylemem gerekiyor kararsız kaldım bilemedim şimdi . tabiki söyleyeceğim sonuçta yaşanıp biten birşey ama nasıl söylenir ve hangi aşamada?
Sevgili boyutuna gelmeden söylemelisin.Yani hemen.Yani laf arasında.
Sonuçta utanılacak birşey yapmadın.Evlenmekte hak,boşanmakta.

merhabalar.

Bi arkadaşına söylettir .Ona göre davranır Sende yıpranmazsın.Onun evliliği 6 ay sürmüş filan desin.

merhabalar.

İlk aşamada direkt söyle. Seni geçmişinle kabul etsin, yaşadıklarının arkasında dur. Kabul etmeyecekse de (ailesi etken olabilir bunda) en başta kabul etmesin ki hislerin hepten körüklenmeden bitsin. İleri aşamada biterse daha çok üzülürsün..

Back