kızlarrr bişe sorcam..yakın zamanda aileler tanışacak. Tanışmaya gelmeden önce erkek arkadaşımın ailesinden birinin benim ailemi araması gerekir mi ? ?
kızlarrr bişe sorcam..yakın zamanda aileler tanışacak. Tanışmaya gelmeden önce erkek arkadaşımın ailesinden birinin benim ailemi araması gerekir mi ? ?
Babası aradı babamı durumu anlattı gelmemiz için uygun musunuz falan dedi.
Gerçi olamadı :2: babaannemin ameliyatından dolayı ama yinede aradılar yani.
Her ne kadar her iki taraf da durumu bilse bile bence usulen aramaları gerekir. Müsait olup olmadığınızı öğrenmek ve tam bir gün belirlemek açısından. Bizim ailede böyle oluyor en azından.
Bizde de aranmaz. Erkek arkadaşımla sürekli irtibattayım zaten. Ailem uygun zamanı söyledi bende erkek arkadaşıma ilettim ve geldiler. Bu tarz şeyler daha çok aile yapılarına bağlıyorum ben. Kimi insan aranmasını uygun görür kimiside aranmamasını. Ailenden yana sorun yoksa tepki göstermedilerse gayette uygun olmuş derim