• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nasıl olmuş....

HilMa

biri MELEK biri BEBEK
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
12.437
22
408
bugün boyattım nasıl olmuş...

Son düzenleyen: Moderatör:
önceki koyu renk halini flan bilmiyorum arkadaşım . röflenin sarısının rengi çok güzel ama seni bence çok soluk göstermiş. bu renk sarılar yogun makyaj ister. eger öyle makyaj yapmıuorsan bence koyult. bu şekilde biraz soluk kalmış yüzün

haziran sonu temmuz başı gibi düğünüm varda o yüzden böle oldu

bence biraz daha koyu bir renk size daha çok yakışabilirdi:1rolleyes: moralinizi bozmak istemem ama sarışınlık gelinlerde hiç doğal durmuyor ben beğenmiyorum açıkcası birde bu saç sizi çok olgun göstermiş ne yazıkki lütfen kırılmayına.s.

bence biraz daha koyu bir renk size daha çok yakışabilirdi:1rolleyes: moralinizi bozmak istemem ama sarışınlık gelinlerde hiç doğal durmuyor ben beğenmiyorum açıkcası birde bu saç sizi çok olgun göstermiş ne yazıkki lütfen kırılmayına.s.

kırılmadım bugün gdip koyultsammı acababilmiyorumkismile

ne yapayım peki şimdi ben..mafoldumben

sonuçta kullanacak olan sensin sen beğendiysen sorun yok ama sanada açık geliyorsa kuaföründen koyultmasını rica edebilirsin bildiğim kadarıyla cilayla iki tona kadar kayultabiliyorlar

bende geçen ay röfle yaptırdırdım benimki avatarımda olan saç renginin aynısı çok beğeniyorum rengini:1hug:

kaç yaşındasın bilmiyorum ama makyajsız olarak bu renk baya olgun göstermiş seni canım..gelinlikle koyu renk saçlar daha güzel duruyor..bence canlı parlak bi renge boyat..bakır veya karamel tonları çok hoş olur..
daha düğüne varmış kız oturtursun rengini..aslında ben bu rengi çok severim, çok yakıştırım herkese, sana da yakışmış ama eğer illa ki düğün için bi renk arıyosan yanlış seçim..
düşünsene parıl parıl ışıldayan saçlarla bembeyaz gelinlik içindesin CADIARZUopuyorumnanaktan
ben öyle yapiciiimmm de inşallhhh:kahve:

koyulaşırmı bugün gtsem olur mu dün boyattım da gideyim bugün diyeyim o zaman biraz koyulaştırabilirmiyiz diye ben hiç bu kadar yogun kullanmamıştım...

kaç yaşındasın bilmiyorum ama makyajsız olarak bu renk baya olgun göstermiş seni canım..gelinlikle koyu renk saçlar daha güzel duruyor..bence canlı parlak bi renge boyat..bakır veya karamel tonları çok hoş olur..
daha düğüne varmış kız oturtursun rengini..aslında ben bu rengi çok severim, çok yakıştırım herkese, sana da yakışmış ama eğer illa ki düğün için bi renk arıyosan yanlış seçim..
düşünsene parıl parıl ışıldayan saçlarla bembeyaz gelinlik içindesin CADIARZUopuyorumnanaktan
ben öyle yapiciiimmm de inşallhhh:kahve:

25 yaşındayım ne diyim kuaföre ben gidince şimdi mafoldumben

biraz daha canlı olsun , beni solgun ve olgun göstermesin diyebilrisn..
ben de 25 yaşındayım, saçlarımda hep canlı renkler kullanıyorum, 20 gibi gösteriyorumhihoyyyt gerçekten çok değiştryor insanı saç rengi..

bu da önceki hali önceden de röfle vardı ve baya uzamıştı çünkü 1 senedir hçbişey yaptırmadım...

saçlarrmı koyultmak istiyorum çok açık oldu alışamadım arkadaşlarım falan beğenmedi çok olgun göründüm koyu cila atırmak istiyorum de zaten çok kolay bir yöntem bir sıkıntı çımarmaz heralde komle saçına boya gibi bir şey sürüyü 15 dak.sonra yıkıyor bu kadar

gördüğüm kadarıya önceki saçınla bayağı bir fark var arasında bu çok açık olmuş ya senmi istedin acaba bu kadar açık :sinifsinif:bu arada ardahandaymışsınız bende erzurumdayımopuyorumnanaktan

Back