Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence biraz daha koyu bir renk size daha çok yakışabilirdi:1rolleyes: moralinizi bozmak istemem ama sarışınlık gelinlerde hiç doğal durmuyor ben beğenmiyorum açıkcası birde bu saç sizi çok olgun göstermiş ne yazıkki lütfen kırılmayına.s.
bence biraz daha koyu bir renk size daha çok yakışabilirdi:1rolleyes: moralinizi bozmak istemem ama sarışınlık gelinlerde hiç doğal durmuyor ben beğenmiyorum açıkcası birde bu saç sizi çok olgun göstermiş ne yazıkki lütfen kırılmayına.s.
bende geçen ay röfle yaptırdırdım benimki avatarımda olan saç renginin aynısı çok beğeniyorum rengini:1hug:
kaç yaşındasın bilmiyorum ama makyajsız olarak bu renk baya olgun göstermiş seni canım..gelinlikle koyu renk saçlar daha güzel duruyor..bence canlı parlak bi renge boyat..bakır veya karamel tonları çok hoş olur..
daha düğüne varmış kız oturtursun rengini..aslında ben bu rengi çok severim, çok yakıştırım herkese, sana da yakışmış ama eğer illa ki düğün için bi renk arıyosan yanlış seçim..
düşünsene parıl parıl ışıldayan saçlarla bembeyaz gelinlik içindesin CADIARZUopuyorumnanaktan
ben öyle yapiciiimmm de inşallhhh![]()
25 yaşındayım ne diyim kuaföre ben gidince şimdi mafoldumben