açlıktanmış?!:uhm: hem zayıfım,ekmek yapmayı bilmiyorum deyip üzerinede o kadar aktivite arasından fitness ı seçersen açlıktan ölürsün tabi! naniknanik
:uhm:uçak kazasında ölecekmişim muhtemelen .olaya bak ya zaten acayip korkarak biniyorum birde ucakta öleceksin demezmi ..bitti artık benim için ucakla seyahatkafamçokkarıştı
banada yanarak çıktı. Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta
Allah korusun gerçektende yanarak ölmekten korkarım
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.:dilcikar:
Allah korusun :Saruboceq:
AIDS
Senin için AIDS sonucu ölme riski çok fazla! Kan alma, kan verme. Hatta her türlü kandan uzak dur. Daima kondom kullan. Mutlu bir evlilik yap sadece bir kişiyi sev.
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta..
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.
çok korkarım yanarak ölmekten.Allah korusun