- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
O itfaiye görüntülerini bende izledim yanlız itfaiye şöforü arabayı nasıl sürdü gördünüz mü adam milleti kaile almadan deli gibi sürdü arabayı,orda bir sürü
insan vardı ezilebilirlerdi.insanların tepkisi de bu yüzdendi bence.
tomalara su yetiştiriyordu sanırsam....
hayır arkadaşım birileri arabaya çıkıp adama saldırmaya kalktı
tomaya su götürüyo olabilir diye
o da panikleyip sürdü görüntüleri izlemediniz mi
durup dururken adam neden öyle sürsün
ben o şekilde izledim yanlışım varsa düzeltin
hatta haberi yorumlayan fatih portakal da eleştirdi demek ki bu şekilde oldu
lütfen yanlışlarda da haklı çıkarmaya çalışmayalım
hayır arkadaşım birileri arabaya çıkıp adama saldırmaya kalktı
tomaya su götürüyo olabilir diye
o da panikleyip sürdü görüntüleri izlemediniz mi
durup dururken adam neden öyle sürsün
ben o şekilde izledim yanlışım varsa düzeltin
hatta haberi yorumlayan fatih portakal da eleştirdi demek ki bu şekilde oldu
lütfen yanlışlarda da haklı çıkarmaya çalışmayalım
valla artık o sağduyulu olsun bu sağduyulu olsun diyoruz ama başbakan da çıkıp tek kelime etmiyor
o daha cok körüklüyor. yalan mı?
evet o itfaiyeye saldıran haksızdı, doğru ama artık milletin de sabrı kalmadı
bunu da kabul etmek lazım.
sağduyu sadece halktan beklenmez. oysa başbakanın bir cümlesiyle ortalığı yatıştıracak ne insanlar, kitleler var.
madem objektifik dedik bir de burdan bakın.
Ben yanlışı haklı çıkarmaya çalışmıyorum gördüğümü söylüyorum,herkesin algılayışı farklı ben sizin düşüncenize saygı duyuyorum,
fakat hiç bir tepki sebepsiz değildi siz haklı olsanız bile kendi ağzınızla söylüyorsunuz tomalara su taşıyordu diye ,kimse durup dururken saldırmadı benim
izlediğim görüntülerde şoför öyle sürdüğü için yanına binmeye kalktılar, halk tepki gösteriyordu,
o şöför yüzünden bir sürü insan ezilebilirdi .
14 Yasindaki cocugu kötü oyunlarina alet ettiler yaralandi birgun sormadilar ailesine destek bile olmadilar.secime az bir sure kalaa ulkeyi son bir kez daha karistrabilmk icin tüm eylem hazirlklarini yapip sonra fişini çekip öldürdüler. ..yaziklar olsun bir cocugun ölüsuyle provakasyon yapip onlara alkış tutanlara...
14 Yasindaki cocugu kötü oyunlarina alet ettiler yaralandi birgun sormadilar ailesine destek bile olmadilar.secime az bir sure kalaa ulkeyi son bir kez daha karistrabilmk icin tüm eylem hazirlklarini yapip sonra fişini çekip öldürdüler. ..yaziklar olsun bir cocugun ölüsuyle provakasyon yapip onlara alkış tutanlara...
Ne fişi ya?Kalbi durdu çocuğun kalbi!!Alet ettiler mettiler derken siz de böyle saçma komplo teorilerine alet etmeyin masumu.Yetti artık14 Yasindaki cocugu kötü oyunlarina alet ettiler yaralandi birgun sormadilar ailesine destek bile olmadilar.secime az bir sure kalaa ulkeyi son bir kez daha karistrabilmk icin tüm eylem hazirlklarini yapip sonra fişini çekip öldürdüler. ..yaziklar olsun bir cocugun ölüsuyle provakasyon yapip onlara alkış tutanlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?