• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu nasıl oldu bende anlamadımm?? koltuklar :((

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
kararsızlığınız çok fazla davetiyede de olmuştu ama olsun sonuçta özeniyor insan olur o kadar :)

ohoo oraya gelene kadar nişanlımın çektikleriii:DD baktıgımız katalog sayısını bılemıorumm:DD aslında çok takıntılı değilimdir ama n bilim bişeyler dürtüyor.. sonunda hep ilk begendıgımı alıp kurtuluyorum:DD

ohoo oraya gelene kadar nişanlımın çektikleriii:DD baktıgımız katalog sayısını bılemıorumm:DD aslında çok takıntılı değilimdir ama n bilim bişeyler dürtüyor.. sonunda hep ilk begendıgımı alıp kurtuluyorum:DD

sen çekeceğine nişanlın çeksin :)
ilk seçim genelde doğru seçimdir gerisi sadece kafa karıştırır :)

Berjer tek kizlar o yuzden ole cok da goze batan bisey yyok. O dun beni sinirden kudurtan nişanlım koltuklara bayildi. Hem maviyi hem denizi cok sevet tam benlik sakin degistirme dior baska bisey demior. Ki begenmezse caanima okurdu merak etmeyin.:-D bende degistirmemeye karr verdim. Acik renk sade bi hali beyaz bir orta sehpa ve beyaz spor bi tv unitesiyle kommbinleyecwgim ve tebiki renkli bir kac kirlent:-D

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

Bence deniz temalı yap odanı beyaz tv ünitesi ve perde fonları koyu lacivert olur.halı düz beyaz yada packwork halı olabılır orta sehba beyaz ama ikeada varya o tarz bişey tablo ve saatde al.Bence çok sıcak ve güzel odan olur mavi renkli odalara bakmanı tavsiye ederim...hatta duvarın bir tarafını maviye boya :)

Bence deniz temalı yap odanı beyaz tv ünitesi ve perde fonları koyu lacivert olur.halı düz beyaz yada packwork halı olabılır orta sehba beyaz ama ikeada varya o tarz bişey tablo ve saatde al.Bence çok sıcak ve güzel odan olur mavi renkli odalara bakmanı tavsiye ederim...hatta duvarın bir tarafını maviye boya :)

nişanlımın şu dünyada vazgeçemediği tek şey deniz olsa gerek:d eminim bayıılırr:D zaten koltuklarıda o yüzden istiyor:D şimdi deniz manzaralı evimizi tutmak üzereyiz:D deniz temalı bir odada, dışardan deniz kokusu dalga sesi e birde martılar değme bizim keyfimize o halde:DD

daha almadıysannn canımmm magaza sahibile konususp teklileride aynı maviden yaptırr yastıklarda mavi gri olsun

mavi süper olmuş benim koltuklarımda turkuaz huzur doluyor insanın içine. ben sadece tekli koltuğun kumaşını beğenemedim.. değiştirme imkanın varsa kumaşını değiştir bence canım.

Tekli koltuğun ve yastıkların kumaşını değiştirirsen olayı halledersin bence gayette güzel olur.

Son düzenleme:
teklileri krem renge kaplatırsın cnm zamanla :16:

Son düzenleme:
üzgünüm ama koltuklar hiç güzel değil arkadaşım bu koltuklarda sen oturcaksın senin evin olacak git hemen iade et değiştir....
sonra pişman olursun bence kimseye kızıp böyle kararlar vermemek lazım ahh ahh

ben neden böle oldu anlamadım... nişanlıma kızdım çok annemle ve annesiyle gittim bunu aldım... şimdi kararsızlığa düştüm çokmu kötü kızlar yaaa....

Eki Görüntüle 1030495 ]Eki Görüntüle 1030497 Eki Görüntüle 1030499

:((

şöle bir halı falan alsam beyazda bır unıte ne bılım olmazmııı??

http://www.merinos.com.tr/Uploads/UrunResimleri/Buyuk/VERDA__14_16012014090848.jpg

Bence bak eğer geri dönme şansın yoksa renkleri ile oynayarak istediğin şekle getir. Bende çok beğenerek almadım ama renkleri ile oynadık daha içime sindi.

Değiştirme ihtimalin Yokmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

değiştirebilirsin bende eğer değiştiremez isende

krem kırlentler yap berjeri de kaplat... berjer bozuyor bencede

Ya bence içine sinmeyen şeyi iade et güzel çirkin demek bana düşmez önemli olan senin ne istediğin bence istemediğin eşyayı iade et. Hiç bi şey olmaz azıcık çirkeflik yap :)

Back
X