• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu nasıl oldu bende anlamadımm?? koltuklar :((

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
ben neden böle oldu anlamadım... nişanlıma kızdım çok annemle ve annesiyle gittim bunu aldım... şimdi kararsızlığa düştüm çokmu kötü kızlar yaaa....

$20140320_145902.webp]$20140320_145906.webp$20140320_145913.webp

:((

şöle bir halı falan alsam beyazda bır unıte ne bılım olmazmııı??

http://www.merinos.com.tr/Uploads/UrunResimleri/Buyuk/VERDA__14_16012014090848.jpg

ben neden böle oldu anlamadım... nişanlıma kızdım çok annemle ve annesiyle gittim bunu aldım... şimdi kararsızlığa düştüm çokmu kötü kızlar yaaa....

Eki Görüntüle 1030495 ]Eki Görüntüle 1030497 Eki Görüntüle 1030499

http://www.merinos.com.tr/Uploads/UrunResimleri/Buyuk/VERDA__14_16012014090848.jpg
canım o kırlentleri düz renk yap mesela krem renk falan biraz bu şekilde gözü yoruyo o kırlentleri kullanma bence .halıda mavi tonu düşünme çok boğar evi halı sade olsun düz renk desenli alma derim ben canım.

$j39xxdi49sfjmmkiebzg.webp

$d6aurnuutybrahl3iet6.webp
bunlar gibi değişik kırlentlerle ve şık bir halı ve puf sehpayla mükemmel olur

Canım berjerler şık değil gibi ama bilemedim almadıysanız vazgeçseniz güzel olur gibi:44:

canım o kırlentleri düz renk yap mesela krem renk falan biraz bu şekilde gözü yoruyo o kırlentleri kullanma bence .halıda mavi tonu düşünme çok boğar evi halı sade olsun düz renk desenli alma derim ben canım.

Eki Görüntüle 1030591

Eki Görüntüle 1030592
bunlar gibi değişik kırlentlerle ve şık bir halı ve puf sehpayla mükemmel olur

canarım teşekkür edrim evet kesinlikle renkli kırlentler kullanmalıyım:D peki sizce birde o üçlünün birini krem falanmı yapsammm

hayatım seni tanımıyorum ama baya kızgındın sanırım o gün :26: rengi ve desenleri itibariyle baya göz yoruyor belki halıyı düz renk tutarsan bilemedim yanii :50:

hayatım seni tanımıyorum ama baya kızgındın sanırım o gün :26: rengi ve desenleri itibariyle baya göz yoruyor belki halıyı düz renk tutarsan bilemedim yanii :50:

şu an hala burnumdan soluyorum desem yeridirrr:DD annemler çok begendı bende hee tamam tamam dedım o an gözüm görmedı bıl. annem sımdı bu olsun ıstersen bır takım daha alalım dıyor. ama bunca sene ben ıkı oda yapmm cok komık bır sey deyıp durdum sımdı de ıkı oda yapamam...

şu an hala burnumdan soluyorum desem yeridirrr:DD annemler çok begendı bende hee tamam tamam dedım o an gözüm görmedı bıl. annem sımdı bu olsun ıstersen bır takım daha alalım dıyor. ama bunca sene ben ıkı oda yapmm cok komık bır sey deyıp durdum sımdı de ıkı oda yapamam...

anladım canım iade yada degişim şansın yoksa ortamı sade tut ki daha fazla göz yormasın zaten zamanla seninde gözün alışır :34:

iki üçlüyü açık bir krem berjeri şu ankı mavıden yapsam, koltukların yastıklarınıda o mavıden bırer tane desenlı bırer tane de krem gıbı yapsam ?? sizce olarmıııı??

Son düzenleme:
berjerlerin deseni pek iyi deil ama krem rengi seçenegı varsa yap bence ....seçtigin halı uyumlu ama karmaşa yaratmaz umarım....

Berjer tek kizlar o yuzden ole cok da goze batan bisey yyok. O dun beni sinirden kudurtan nişanlım koltuklara bayildi. Hem maviyi hem denizi cok sevet tam benlik sakin degistirme dior baska bisey demior. Ki begenmezse caanima okurdu merak etmeyin.:-D bende degistirmemeye karr verdim. Acik renk sade bi hali beyaz bir orta sehpa ve beyaz spor bi tv unitesiyle kommbinleyecwgim ve tebiki renkli bir kac kirlent:-D

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

Berjerin kumaşındaki yastıkları kullanmazsanız güzel durabilir sadece berjer hareketli kalmış olur bir de evinizde bu kadar bitişik olmayacağını varsayarak kötü duracağını sanmıyorum dediğiniz gibi daha sade halı perde sehpa tv ünite kullanarak uyum yakalayabilirsiniz güle güle kullanın.Sorun değilse fiyatını ve markasını öğrenebilir miyim ?

Son düzenleme:
Berjerin kumaşındaki yastıkları kullanmazsanız güzel durabilir sadece berjer hareketli kalmış olur bir de evinizde bu kadar bitişik olmayacağını varsayarak kötü duracağını sanmıyorum dediğiniz gibi daha sade halı perde sehpa tv ünite kullanarak uyum yakalayabilirsiniz güle güle kullanın.Sorun değilse fiyatını ve markasını öğrenebilir miyim ?

neden sorun olsun. burada divan mobilya açılmıştı açılışa özel indirimli fiyatı peşin 2900 dü 2,5 a aldık:DD bırazda uygun oldu heralde ondan alıverdık:DD

neden sorun olsun. burada divan mobilya açılmıştı açılışa özel indirimli fiyatı peşin 2900 dü 2,5 a aldık:DD bırazda uygun oldu heralde ondan alıverdık:DD

güle güle kullanın inşallah evinizin her odasını evim güzel evim de paylaşırsınız da tümünü görmüş oluruz :)

Back
X