nasıl olcak bilmiyorum :(

Bak kardes tmm foto verdin olabilir niyetinide az çok anlamıştır artık bekle daha fazla birşey yapma niyeti ciddi ise tanısırsınız aileler araya girer iş sonuca bağlanır ama sakın tek başınıza görüşme

internet, sanal vs yeterince yazılmış
ama senin niyetin belli, bu arkadaşlığı ilerletmek istiyorsun
ne yaparsan yap, yapışma!
bir adım daha atma (şehir söylemek gibi)!
foto yollamışsın yeter, bırak bundan sonra 2-3 adım o atsın
bırak o merak etsin, o yazsın!

Öf resmen elin adamından güzellik onayı bekliyorsun. Tamam dış görünüş önemli tabi de ilişkiyi sadece güzellik üzerine kurarsan ne bekliyosun ki o ilişkiden? Çok takılma aramazsa da kendi bilir.

Biz kadınlar hoşlandıysak bitti o iş, gelinliğimizi bile çizeriz kafamızda

aynen canım ya...

daha adamla görüşmemiş bile sanaldan resim yollamalar filan ki bu bile bence gereksiz madem aynı şehirdeler resim yolluyana kadar buluşun

insan senelerce birlikte oluyorda tanıyamıyor elin adamına dün bir bugün iki haydi oldu bitti aramadı sormadı beklentiler ayrıca o adam güzel bulmaz başkası bulur hemen moraller sıfıra düşüyor.

ilginç yaratıklarız biz kadınlar valla

hergun netden tanısmayla ılgılı konu acılıyor
hatunların cesaretıne hayranım dogrusu
sokakta yururken ılk gordugunuz erkekle gorussenız bulussanız ;sanalda tanıstıp gorustugunuzden daha mantıklı olur
okadar kotu durum okadar olumsuz tabi anlayana...

Aynen keşke buluşsaydı bence de, oturup konuşarak gözlerine bakarak, davranışlarını görerek konuşmak daha mantıklı.

Kac gun olmustu konusali ?
Oncedende taniyormussun, o zamandami begeniyordun ?
Yani bile bile konustun onunla aranizda bisey olmasini istedin ama o seni farkli bir isimle ve fotoyla tanidi, acikca gercek ismini bilse iyi olmazmiydi sencede madem, simdi korkuyorsun ortaya cikar diye, boyle dahami iyi oldu ?

Hic yuz yuze karsilasmismiydiniz ?

Aynen keşke buluşsaydı bence de, oturup konuşarak gözlerine bakarak, davranışlarını görerek konuşmak daha mantıklı.

aramazsa adamın niyeti belli zaten uzak dursun ve bir daha böyle şeyler yapmasın yapıyorsa da daha temkinli olsun

bide zaten face sahte buda ayrı bir sorun baştan sorun dolu o yüzden olmaması daha iyi bence

yüzyüze buluşmak en mantıklı olanı bastan yalan olmuş sonuda yalan olmuş

Madem fotoğraf falan gönderecektin en başta kendi hesabından ekleseydin cnm.
Daha dürüstçe olurdu hem. Çocuğun kim olduğunu biliyormuşsun belli ki tanışmak istemişsin.

daha geçen gün haberlerde çıktı bir evde halıya sarılmış kadın ceseti bulundu komşular şüphelenmiş polis bakıyo kadın bıçaklanmış kaçarak evlenmiş kocası bulunuyor facebookta tanışmışlar adam kadına zenginim diye yalan söylemiş kadında bunu farkedince kadını bıçaklayıp öldürmüş uzak dur bence

Aynen ben de yazmadim oda yazmadi boylece bitti blkide en hayirlisi bu tsk edrm yorum icin

Senin Çakma facede başka birinin fotoğrafı mı vardı ki sen ona gerçekleri söyledin de mi fotoğrafını istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…