- 18 Haziran 2015
- 3.747
- 37.504
- Konu Sahibi bir hayaldi
belki onunda gerçek facesi değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kzlar facede biriyle tnistik nyse bi kac gun konustuk muhabbetini cok sevdim tabi görüntusude hosuma gitmisti ama benim face gercek degil uyduruk bi isimle bi resimle acmistim ayni sehirdeyiz ama bn baska biyerde yasadigimi soylemistim dun gece bnim resmimi israrla istedi bnde attim guzelsin faln dedi bugun hic yazmadi bnde onun yazmasini istiyorum ilk cunku gercek resmimi gordu artk acaba beni begenmedimi ona ayni sehirde yasadigimi soylesem mi lutfen yardm edin
Biz kadınlar hoşlandıysak bitti o iş, gelinliğimizi bile çizeriz kafamızdayazsa ne oluak hemen konuşup ilerleticekmisin dur bekle yazsın yazmıyorsa keyfi bili
ayrıca daha bismillah hemen bu kadar baglanmalr beklentiler falan biraz gereksiz
Biz kadınlar hoşlandıysak bitti o iş, gelinliğimizi bile çizeriz kafamızda
Aynen keşke buluşsaydı bence de, oturup konuşarak gözlerine bakarak, davranışlarını görerek konuşmak daha mantıklı.aynen canım ya...
daha adamla görüşmemiş bile sanaldan resim yollamalar filan ki bu bile bence gereksiz madem aynı şehirdeler resim yolluyana kadar buluşun
insan senelerce birlikte oluyorda tanıyamıyor elin adamına dün bir bugün iki haydi oldu bitti aramadı sormadı beklentiler ayrıca o adam güzel bulmaz başkası bulur hemen moraller sıfıra düşüyor.
ilginç yaratıklarız biz kadınlar valla
Aynen keşke buluşsaydı bence de, oturup konuşarak gözlerine bakarak, davranışlarını görerek konuşmak daha mantıklı.
Aynen ben de yazmadim oda yazmadi boylece bitti blkide en hayirlisi bu tsk edrm yorum icinaramazsa adamın niyeti belli zaten uzak dursun ve bir daha böyle şeyler yapmasın yapıyorsa da daha temkinli olsun
bide zaten face sahte buda ayrı bir sorun baştan sorun dolu o yüzden olmaması daha iyi bence
yüzyüze buluşmak en mantıklı olanı bastan yalan olmuş sonuda yalan olmuş
Evet basta hata yaptim artik hicbir oluru yok kısmet hersey vardir bunda da bi hayırMadem fotoğraf falan gönderecektin en başta kendi hesabından ekleseydin cnm.
Daha dürüstçe olurdu hem. Çocuğun kim olduğunu biliyormuşsun belli ki tanışmak istemişsin.