- Konu Sahibi Ashiyamizuki
Uzuuun bir zaman sonra ilk kez birini sevdim. O da beni gerçekten seviyor sandım. Ki belki de seviyordur bilmiyorum ama sonradan sonraya sevgisini hiç hissedemedim. İlişkimizin birinci ayından itibaren güvensizlikler başladı ama o güvenmem için çabalamadı bile. Güvenmek zorundasın seven güvenir diye dayatmaya çalıştı hep güven kendiliğinden belirirmiş gibi. bana önceden söylediği bir şeyin yalan olduğunu fark edip ayrılmak istedim. O da hiç açıklama yapamayacağını ne dese zaten inanmadığımı iddia ederek kabul etti. 5-6 gün sonra benim bu durumdan rahatsız olacağımı bile bile instagram profilinde bir düzenleme yaptı ve yeni kızları eklemeye onların fotoğraflarını beğenmeye başladı. Evlenmek istiyordu benimle ailemle bile tanıştı. Evlenmek isteyen biri bu kadar kolay vazgecer mi? Ben bir şeyleri düzeltmesini beklerken o başkalarını tavlama peşinde. Hislerimi anlatan bir mesaj attım ve tamamen sildim onu her yerden engelledim. Şimdi canım çok sıkkın kandırılmış hissediyorum onunla geçirdiğim vakte acıyorum teselliye ihtiyacım var kaç gündür mutsuzum. Nasıl bir yol izlemeliyim unutmak ve sindirmek için?