- 31 Ekim 2013
- 20.721
- 67.832
- 40
- Konu Sahibi M-e-s-e2911
bunu anlatmaya çalışıyorum ben de dünden beriUtanmaz mı peki bu adam,konu komşudan,esnaftan para isteseniz?
Bilmiyorlar mı eşinizin kendi işi var? Demezler mi nasıl adam bu onca iş yapıyor eşini millete el açtıracak hale getirmiş diye.
Yani tamam olmaz,anlarım insanlık hali ama varken neden elaleme el açacaksınız ki?
Cebimde kredi kartım var,altımda arabam,çalışmıyorum şu an ama eşim sormaz bile paran var mı diye. Getirir verir kendisi fazlaca,biterse de gider çekerim hesaptan. Asla da demez ne yaptın nereye harcadın diye. Çoğu zaman unuturum paramın bittiğini,üşenirim gidip çekmem,eşim kızar neden bitene kadar bekliyorsun,üşeniyorsun diye. Acil birşey olur kenarda paran olsun der. Yani ben anlamadım ki eşinizi? Tamam milyarlar saymasin elinize ama en azından insan bir sorar paran var mı diye? Sormadan koyar al yanında bulunsun,çocuklar birşey ister ,acil birşey olur der. Neden yani günlük en az 100 lira kazanırken sizi bu duruma sokuyor.
Haftalık 100 lira size yetmeyecek,herşeye an be an zam geliyor,bu kez de nereye harcadın diyecek potansiyel var eşinizde.
Sizin daha köklü bir çözüm bulmaniz gerek.
ağzınıza sağlık
bugün isterse haftalık 500 versin bu seferde para bitince nereye harcadın ne yaptın bu parayı diye hesap soracak o potansiyel var
ama konu sahibi ben aza kanaat ederim deyip işin özünü kaçırıyor