- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
inşallah canım benimmmopuyorumnanaktanbugünlük 3.75 TL ayırdım kumbiriğe
eve gidince doğru atıcam
oh kız bi dets de bana yolla bacımm
takılma fazla rahat ol canımben atamadım bi türlü ama maaş günü cüzdanımda kalanın hepsini atacağım canlar,kafamı toplayıp da hesap yapamıyorum bir türlü
bu günlerde herkeste işler kesat şahikamm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:tatlım yalnız değilsin bende atamıyorum çok küçük attıklarımıda saymıyorum bile inşallah bizde seri şekilde atarız birgün vereliniortak
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisevet söz verdiğim gibi 3.75 TLyi attım kumbiriğe
afiyet olsun kaydirigubbakcemile3
hayırlı yolculuklar önceliklebende tık yok kızlar hatta bugün hastaneye gittim muayene ilaç parası 200 tl,yi geçti arabanın deposunu full doldurduk 150 de ona gitti yarın memlekete gidiyorum ordada masraf birüsü pazar dönücem senağlamadantel yapıyorum yine bakalım artık bu ay çok masraflıyız yine ya offff ama artık alışverişe gittiğimde bişey almamaya karar verdim 2,dir uyguluyorum kıyafet almıycam artık gereksiz masraf yoksenağlama
sağol prensesim daha kahve içmedim bugün iyi oldu aklıma getrdinb canım
ay bu olay benimde çok canımı sıkar amapöff bugün yine hiç hoşlanmadığım birşey oldu yine benim cebimden bana ait olmayan bi masraf yaptım
neyse bakalım akşama kaç tl atabilcem kumbiriğe belki hiç atamam senağlama
selam kızlar a.s. bereketli günler opuyorumnanaktan
bu aralar genel olarak siteye takılamıyorum fazla onun içinde buraya da gelemedim. geçen ay kumbaram baya bereketliydi eşimin alacağına karşılık 180 tl bozuk para alması kumbaramı coşturdu ve 415 tl çıktı toplamda. yine biriktirdiğim paralar gidiyor ama yeni araba alıyoruz. kumbaradan aldıgım altınlar ve biraz nakit vardı toplamda 3500 tl katkıda bulunmuş oldum bu sayede. umarım bu durum sizleri daha çok heveslendirir. öpüyorum hepinizi canlar Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?