Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

bende yine tık yoktu derken,kışlıkları çıkardım biraz önce ve montumun cebinde geçen yıldan kalma 10 tl buldum doooğruu kumbişeedelikafaduldenaltın bulmuş kadar sevindim :roflol:

kızlar tünaydın bu hafta sonu hiç giremedim o yüzden yazamadım ama attım bişeyler işte..altın alacaktım almadım belki düşer diye...
152 ytl olmuş kumbarada şükür..allah herkesin kumbarasına bereket versin inş.

bende yine tık yoktu derken,kışlıkları çıkardım biraz önce ve montumun cebinde geçen yıldan kalma 10 tl buldum doooğruu kumbişeedelikafaduldenaltın bulmuş kadar sevindim :roflol:
amanın dün leylam bugün sen
maşallah ben hiç bulamıyorum yaw
yazlıkların cebine atayım bi beşlik te
yaza sevineyim bende bari :roflol: :roflol: :roflol:

oh maşallah canım pek güzel birikmiş
altın geçen hafta düştüydü biraz ama 83 tl di eveli gün
az ekleyip bi yarım al istersen a.s. a.s. a.s.

sağol canım benim..10 gün daha bekleyeceğim biraz para yatacak üstüne koyup bi ata lira alabilirim diye düşündüm...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın gülüma.s.

ilknurcum bugün şükür atabildim kumbarıcımıza..akşamda oldu ..kızlara okula giderken haşlık verdim bana kalanda 3lira..allah bereket versin..

ayrıca çok iyi bir dostsun sennn..

ilknurcum bugün şükür atabildim kumbarıcımıza..akşamda oldu ..kızlara okula giderken haşlık verdim bana kalanda 3lira..allah bereket versin..

ayrıca çok iyi bir dostsun sennn..

canım ya sağol içimden geldi
arada böyle şeyler yapmak hoşuma gider dostlarıma
sevindirmek güzel canımsın sağol
Allah artırsın canııııııım

ilknurum gülüüüüm bu ara çok para gidiyordu cüzdanım habire boşalıyordu onun için para atamamıştım onun için bu gün 10tl atıyorum bacıııım....
herkese hayırlı bereketli bol paracıklar:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…