- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
merakla bekliyoruz kuzumyok ilknurum üzmüyom sonuçta atıyoz bişeyler her gün olmasa da bu da çok güzel bişey valla
biriksin bakalım kumbirikte 1 ay boyunca ne kadar birikecek merak ediyorum 9 gün oldu daha biriktireli
1 ay olunca saycam bakalım
oh oh maşallahkızlarrr dün kumbaramı actım saydım 130,75 tl cıktı :)))130 tlyi bugün bütünlettiriyorum 75 kurusda kaldı kumbaramda tekrar üstüne devam inşş...
sağol canımNasıl atıyosunuz ne atıyosunuz kızlar böyle attıklarınızı toplayabilir miyim ben çok çevreciyimdirde:))
Şaka bi yana 13 yıdır iş hayatındayım.Ama iki yıldır maaşıma hiç dokunmadan atıyorum kenara ne kazanırsam atıyorum.çünkü ne çıkarsa meydana o gidiyor.....Geç akıllandığıma yanıyorum almanın harcamanın sonu yok paramız bereketli olsun kolay gelsin ciciler
sağol kuzum paylaşımların için sende 3-5 ne buldun at güzelim 50 kr bile olsa birikiyo vallailknurum canim caramelli lattem para biriktirmiorum diye yazmiodum ama hata ediorum sonucta biriktirmesekte yazariz dimi gulumm bu arada ilginc bi kumbara buldum aktarayim dedim sizlere canim
günaydın ekimim bereketli olsun maşallahherkese günaydın bu gün 2tl atıyorum kızlar sizinki daha bereketli olur inşallah
evet kuzum bende çok beğendim[
ay bu pek komikmiş kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar bu arada opuyorumnanaktan
kıs kapalı kumbara almak en akıllıcasıbende tık yok üstelik kumbişten 10 tl tırtıklamışım:sinifsinif:
ay kankam kıyamam bensana üzülme sen hastasın zatengünaydınlar
bende 2gündür züğürtüm
bu aralar çok harcadımyaa bozuk paraya bile hasret kaldım
mafoldumben
Türkiye'liyim deyip, Türkiye'mize sahip çıkanların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorummmç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?