• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

maşallah kızlar dünden beri biriken birikene
bazı sebeplerden dolayı uğrayamadım
özür özür
bugün benden 3 tl
çok yoğun bir gündü benim için
bu kadar arttı
yarın da pazar var bakalım artmaz herhaldee

Herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum kızlar
146398217_2b90801db2.jpg
fleurs00001grz1npgp6.gif

günaydın kızlarr...

dün 1lira attım ..az ama allah berket versin..bugünde ne olur bilmem,3çocuk olunca para bırakmıyolar bende yahu..

saol ablacım sanadaaopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.

1 tl atabildim yarına Allah kerim iyi geceler kızlar bu saatte benden başka kk da kimsecikler yok sanırım
kıs maşallah o saatte üşenmemiş yazmışsın
bravo arkadaşım valla
günaydın şekercimopuyorumnanaktan

günaydın kızlarr...

dün 1lira attım ..az ama allah berket versin..bugünde ne olur bilmem,3çocuk olunca para bırakmıyolar bende yahu..
günaydın sılam
maşşallah evlatlara
iyi olsunlarda varsın bırakmasınlar para kuzum

mutlu haftasonları dilerim herkese

Günaydın
yeyüzündeki, gökyüzündeki
savaşa hayır diyenlere
yeryüzünü, gökyüzünü
kirletmeyenlere, kurutmayanlara
Günaydın
onurunu koruyanlara
Günaydın
kardeşliğe, dostluğa
Günaydın
Gönül dostlarına

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

b-285595-g&

Günaydın
yeyüzündeki, gökyüzündeki
savaşa hayır diyenlere
yeryüzünü, gökyüzünü
kirletmeyenlere, kurutmayanlara
Günaydın
onurunu koruyanlara
Günaydın
kardeşliğe, dostluğa
Günaydın
Gönül dostlarına

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

b-285595-g%C3%BCnayd%C4%B1n.jpg

günaydın ilknurum bende bi kaç gündür kumbişe bi şeyler atamadım hiç bozuğum yoktu ama bu gün 10 TL ile telafi etmeyi planlıyorum bakalım . . . :sm_cool:

günaydın kızlar...
bende elime geçen bozuklukları atmaya devam ediyorum....ne kadar birikti bilmiyorum bugün sabredemezsem sayacağım . fakaaat benim şöyle bir sorunum var ağırlaştı kumbaram bozukluk dolu nerde bütünleteceğim ben onları ya..
şıkır şıkır utanırım da bütünletmeye siz napıyorsunuz bu işi?

4qeyiqtdy8.gif

Günaydın kızlar haftasonunuz iyi geçer inşallah benimminikelam canım paran varda tümletmeye çaremi yok kız en yakın markete git onlar tümler ben hep öyle yaparım

ilknurcuğum ben şimdi kumbarayı açacam mecburen çünkü düğün var ve benim bir küçük altın yapıp takmam gerekiyo başka çarem yok şimdi sayıp geliyorum bakalım ne çıkacak

kumbarayı açtım 49,750 çıktı içinden markete gidip tümletecem üstünede ekleyip ufak altın yapacam kızlar düğüne gidiyorum bugün kısmet olursa

günaydın ilknurum bende bi kaç gündür kumbişe bi şeyler atamadım hiç bozuğum yoktu ama bu gün 10 TL ile telafi etmeyi planlıyorum bakalım . . . :sm_cool:
oh güzelim inşallah hadiopuyorumnanaktan

günaydın kızlar...
bende elime geçen bozuklukları atmaya devam ediyorum....ne kadar birikti bilmiyorum bugün sabredemezsem sayacağım . fakaaat benim şöyle bir sorunum var ağırlaştı kumbaram bozukluk dolu nerde bütünleteceğim ben onları ya..
şıkır şıkır utanırım da bütünletmeye siz napıyorsunuz bu işi?
ben eşime veriyorum o işi o yapıyo vallazemuszemus

GÜNAYDIN HANIMLAR
gezmeye gideceğim akşama gelince kalanlar kumbaraya
güzel hafta sonları diliyorum
gez toz eğlen güzelim kankamm
kaydirigubbakcemile4

4qeyiqtdy8.gif

Günaydın kızlar haftasonunuz iyi geçer inşallah benimminikelam canım paran varda tümletmeye çaremi yok kız en yakın markete git onlar tümler ben hep öyle yaparım

ilknurcuğum ben şimdi kumbarayı açacam mecburen çünkü düğün var ve benim bir küçük altın yapıp takmam gerekiyo başka çarem yok şimdi sayıp geliyorum bakalım ne çıkacak
olsun güzelim bal işe yaradı birikimin işte negüzel
kumbarayı açtım 49,750 çıktı içinden markete gidip tümletecem üstünede ekleyip ufak altın yapacam kızlar düğüne gidiyorum bugün kısmet olursa
hadi iyi eğlenceler canım
yarısından çoğunu denklemişsin işte
yardım oldu maşallah diyelim:nazar::nazar:

Back