• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

görünen o ki ben de bugün atamayacağım :kedi: öğlen yemeğinde biraz fazla harcadım da :kedi:
belki annem atmıştır kimbilir eve gidince görcez artıkın

yok ilknurum üzmüyom sonuçta atıyoz bişeyler her gün olmasa da bu da çok güzel bişey valla
biriksin bakalım kumbirikte 1 ay boyunca ne kadar birikecek merak ediyorum 9 gün oldu daha biriktireli
1 ay olunca saycam bakalım

kızlarrr dün kumbaramı actım saydım 130,75 tl cıktı :)))130 tlyi bugün bütünlettiriyorum 75 kurusda kaldı kumbaramda tekrar üstüne devam inşş...

Nasıl atıyosunuz ne atıyosunuz kızlar böyle attıklarınızı toplayabilir miyim ben çok çevreciyimdirde:))
Şaka bi yana 13 yıdır iş hayatındayım.Ama iki yıldır maaşıma hiç dokunmadan atıyorum kenara ne kazanırsam atıyorum.çünkü ne çıkarsa meydana o gidiyor.....Geç akıllandığıma yanıyorum almanın harcamanın sonu yok paramız bereketli olsun kolay gelsin ciciler

ilknurum canim caramelli lattem para biriktirmiorum diye yazmiodum ama hata ediorum sonucta biriktirmesekte yazariz dimi gulumm bu arada ilginc bi kumbara buldum aktarayim dedim sizlere canim

smiley-kumbara.jpg

klavye-kumbara-01.jpg

194_buyuk.jpg

herkese günaydın bu gün 2tl atıyorum kızlar sizinki daha bereketli olur inşallah

yok ilknurum üzmüyom sonuçta atıyoz bişeyler her gün olmasa da bu da çok güzel bişey valla
biriksin bakalım kumbirikte 1 ay boyunca ne kadar birikecek merak ediyorum 9 gün oldu daha biriktireli
1 ay olunca saycam bakalım
merakla bekliyoruz kuzum

kızlarrr dün kumbaramı actım saydım 130,75 tl cıktı :)))130 tlyi bugün bütünlettiriyorum 75 kurusda kaldı kumbaramda tekrar üstüne devam inşş...
oh oh maşallah
az eklede bi yarımlık yap bari kuzum

Nasıl atıyosunuz ne atıyosunuz kızlar böyle attıklarınızı toplayabilir miyim ben çok çevreciyimdirde:))
Şaka bi yana 13 yıdır iş hayatındayım.Ama iki yıldır maaşıma hiç dokunmadan atıyorum kenara ne kazanırsam atıyorum.çünkü ne çıkarsa meydana o gidiyor.....Geç akıllandığıma yanıyorum almanın harcamanın sonu yok paramız bereketli olsun kolay gelsin ciciler
sağol canım
sende maşallah bak maaşı her ay atıyomuşsun
ciddi birikimin olacak maşallah

ilknurum canim caramelli lattem para biriktirmiorum diye yazmiodum ama hata ediorum sonucta biriktirmesekte yazariz dimi gulumm bu arada ilginc bi kumbara buldum aktarayim dedim sizlere canim
sağol kuzum paylaşımların için sende 3-5 ne buldun at güzelim 50 kr bile olsa birikiyo valla

herkese günaydın bu gün 2tl atıyorum kızlar sizinki daha bereketli olur inşallah
günaydın ekimim bereketli olsun maşallah

[

ay bu pek komikmiş kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bu arada opuyorumnanaktan
evet kuzum bende çok beğendim
günaydın canım

bende tık yok üstelik kumbişten 10 tl tırtıklamışım:sinifsinif:
kıs kapalı kumbara almak en akıllıcası
bende arada tırtıklıyorum ama yerine koyuyorum hemen

günaydınlar
bende 2gündür züğürtüm
bu aralar çok harcadımyaa bozuk paraya bile hasret kaldım