- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskankam yaa yine duramadım yawww
neyse 3tl attımzemuszemus
akşama eşimden birşeyler çıkar umarımm
opuyorumnanaktan tebbrikler şekercimmselam kızlar ben de bugün 3.35 lira atabildim
öpüyorum herkesi a.s.
olsun kuzum bugüne atarsın sende opuyorumnanaktanbende tık yok bugün hiç atamadım:sinifsinif:
maşallah leylam dünün acısını çıkarmışsın opuyorumnanaktanben 11 lira attim...dun bisey atamamisdim,iyi oldu.
işine yaradı işte kumbirikiyi geceler kızlar bugün kumbaramdan çıkan 50 tl nin üstüne 33 tl ekledim 83 tl ye küçük altın aldım düğün hediyesi taktım şimdi sıfırdan başlıyacam hadi bakalım bismillahirrahmanirrahim 1 tl ile başladım :)
günaydın sılam mutlu pazarlar kaydirigubbakcemile5
at kankam atiyipazarlar
kankam benden 4,50 tl
dışarı çıkmadan atayım dedim
7 lıra attımmmmmmmmm:)
kızlar merhaba benim ufak tefek altınlarım vardı bozdum birazda birikimim vardı aldım bankaya yatırdım eşimde paraya sıkışmış istedi verdim geçenlerde eşim kıredi çekecem senin pararayıda verecem dedi bende tamam dedim bana kırediyi alamadım dedi .geçenlerde kardeşi geldi öyle konuşurken abim kırediyi almış dedi 1ay olmuş bende sesimi etmedim eşim gelince şöyledim oda hiç sesini etmedi ya dedim vermiyeceksen söyle neden yalan söylüyosun abide çit yok ben neyapayım bu kocayı siz söyleyinkaydirigubbakcemile
tam sopalık olmuş senin kocaklava:
eşlerin birbirine yalan söylemesi çok kötü.
artık güvenemezsin sen bu kocaya,
demekki artık sana güvenmeyecem öyle gösteriyo durum diyecen, ve zırnık vermeyecen.
yaptığı şey çok ayıpp.
verip vermemesi değil yani, yalan söylemesi.
krediyi çektim ama borcumu daha sonra versem sana dese çok daha iyiydi.
inşallah kuzum atarsın 3-5 bşeyler bugün:lepi:bugün dışarı çıkmadım o yüzden atamadım
yarına kısmet
olsun canım arada harcamak gerekben yine atamadım üstüne birde 90 tl harcadım ama kumbaradan değil kocişimdenmafoldumben
amanın enişteye bi sopa gösterelimkötükedihüsokızlar merhaba benim ufak tefek altınlarım vardı bozdum birazda birikimim vardı aldım bankaya yatırdım eşimde paraya sıkışmış istedi verdim geçenlerde eşim kıredi çekecem senin pararayıda verecem dedi bende tamam dedim bana kırediyi alamadım dedi .geçenlerde kardeşi geldi öyle konuşurken abim kırediyi almış dedi 1ay olmuş bende sesimi etmedim eşim gelince şöyledim oda hiç sesini etmedi ya dedim vermiyeceksen söyle neden yalan söylüyosun abide çit yok ben neyapayım bu kocayı siz söyleyinkaydirigubbakcemile
oh piyangodan para çıktı yani leylambenim gecenlerde 40tl param vardi ama nereye kayboldu bir turlu bulamamisdim,
bugun 2 haftadir kullanmadigim cantami kullanicaktim,bi baktim icinde.
hemen 20liyi attim kumbise.:lepi:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkistam sopalık olmuş senin kocaklava:
eşlerin birbirine yalan söylemesi çok kötü.
artık güvenemezsin sen bu kocaya,
demekki artık sana güvenmeyecem öyle gösteriyo durum diyecen, ve zırnık vermeyecen.
yaptığı şey çok ayıpp.
verip vermemesi değil yani, yalan söylemesi.
krediyi çektim ama borcumu daha sonra versem sana dese çok daha iyiydi.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Günaydın kızlar a.s.
Bu haftasonu kumbarama atamadım hiç. Hep tırtıkladım:kedi:
İnşallah bugün eve gidince 3 TL atacağım:kedi:
az değil güzelim ne güzel işte maşallahgünaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
hayırlı biriktirmeler inşallah bugün eve gidiyim 5tl benden kumbiriğime az ama idare edicem napalım akannehir
bakalım vermezsse al ifadesiniii :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:merhaba herkese şimdide her ay 500 milyon verecem diyo iyi dedim ver bari kafamçokkarıştı bende kumpire bugün 20tl atım herkese bol kazançlar hihoyyyt
KIZLAR SELAM
ilknurum kız bugün para attım hemde tümlük10tl
aferim bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?