- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
a.s.a.s.a.s.saol ablacım sanadaaopuyorumnanaktan
kıs maşallah o saatte üşenmemiş yazmışsın1 tl atabildim yarına Allah kerim iyi geceler kızlar bu saatte benden başka kk da kimsecikler yok sanırım
günaydın sılamgünaydın kızlarr...
dün 1lira attım ..az ama allah berket versin..bugünde ne olur bilmem,3çocuk olunca para bırakmıyolar bende yahu..
Günaydın
yeyüzündeki, gökyüzündeki
savaşa hayır diyenlere
yeryüzünü, gökyüzünü
kirletmeyenlere, kurutmayanlara
Günaydın
onurunu koruyanlara
Günaydın
kardeşliğe, dostluğa
Günaydın
Gönül dostlarına
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oh güzelim inşallah hadiopuyorumnanaktan
günaydın ilknurum bende bi kaç gündür kumbişe bi şeyler atamadım hiç bozuğum yoktu ama bu gün 10 TL ile telafi etmeyi planlıyorum bakalım . . . :sm_cool:
ben eşime veriyorum o işi o yapıyo vallazemuszemusgünaydın kızlar...
bende elime geçen bozuklukları atmaya devam ediyorum....ne kadar birikti bilmiyorum bugün sabredemezsem sayacağım . fakaaat benim şöyle bir sorunum var ağırlaştı kumbaram bozukluk dolu nerde bütünleteceğim ben onları ya..
şıkır şıkır utanırım da bütünletmeye siz napıyorsunuz bu işi?
gez toz eğlen güzelim kankammGÜNAYDIN HANIMLAR
gezmeye gideceğim akşama gelince kalanlar kumbaraya
güzel hafta sonları diliyorum
olsun güzelim bal işe yaradı birikimin işte negüzel
Günaydın kızlar haftasonunuz iyi geçer inşallah benimminikelam canım paran varda tümletmeye çaremi yok kız en yakın markete git onlar tümler ben hep öyle yaparım
ilknurcuğum ben şimdi kumbarayı açacam mecburen çünkü düğün var ve benim bir küçük altın yapıp takmam gerekiyo başka çarem yok şimdi sayıp geliyorum bakalım ne çıkacak
hadi iyi eğlenceler canımkumbarayı açtım 49,750 çıktı içinden markete gidip tümletecem üstünede ekleyip ufak altın yapacam kızlar düğüne gidiyorum bugün kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?