• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

dusyorgunuguzgulu_77585mriul.jpg

Günaydın kızlarrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile4
Benden bugün 10tl kumbiriğime kaydirigubbakcemile2
ılknurummmmmmmm kredi kartım evde unuttum (muş gibi yaptım eve bıraktım) şuan istesemde alış veriş yapamam 2 ay kendimi toplamam lazım dimi ama

İlknurummmmmmmm kredi kartım evde unuttum (muş gibi yaptım eve bıraktım) şuan istesemde alış veriş yapamam 2 ay kendimi toplamam lazım dimi

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızzz ilknurr yerim senin datlu diliniiiŞeniz:jeyyar:5 tl attım bugündeyerimseniben
sağol cnm
hayırlı olsun 5 tl atmışın kenara bugünsositososito

İlknurummmmmmmm kredi kartım evde unuttum (muş gibi yaptım eve bıraktım) şuan istesemde alış veriş yapamam 2 ay kendimi toplamam lazım dimi ama
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aferim kıss bravo vallaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın hatunlar cumalarınız mubarek olsun benden bugün 3tl
sağol cnm benbim seninde olsun
maşallah cuma bereketli gelmişopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba kızlar maaşı aldık ve bizde 250 milyon ayırdık yine;biriktirmek için;çünkü önümüzdeki temmuz 11 ay boyunca 850 lira kredi ödemeye baslıcaz..onun dışında kira;kredi kartları;elektrik,su,telefon ve adsl faturaları,mobilya taksitleri derken valla koxa maaştan harçlık bile kalmıyor elimize..ay içinde günlük ihtiyaclar dışında kredi kartıyla alışveriş yapıyoruz.
hayırlı cumalar diliyorum;Allah herkesin evine bereket versin inşallah

merhaba kızlar maaşı aldık ve bizde 250 milyon ayırdık yine;biriktirmek için;çünkü önümüzdeki temmuz 11 ay boyunca 850 lira kredi ödemeye baslıcaz..onun dışında kira;kredi kartları;elektrik,su,telefon ve adsl faturaları,mobilya taksitleri derken valla koxa maaştan harçlık bile kalmıyor elimize..ay içinde günlük ihtiyaclar dışında kredi kartıyla alışveriş yapıyoruz.
hayırlı cumalar diliyorum;Allah herkesin evine bereket versin inşallah

maşallah çok güzel bir miktar ayırmışsın canım
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah
herkeste aynı masraflar var gülüm
ne yapıcaksın hayat şartları
HAyırlı cumalar tatlımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hah şöyle gülüm al azcık önlemlerini
çok şey değişir emin ol kiyerimsenibenyerimseniben

kumbiriğin ağırlaşmış ya güzelim maşallahopuyorumnanaktan

tebrik ederim şekercimopuyorumnanaktan

olsun kardelenim
haftaya acısını çıkarırsın senkaydirigubbakcemile3

bende 1 tane bıraktım
en akıllıcasıfisfisfisfisfisfis

ne güzel atmışsın gülüm neden içini çektin
hiç yoktan iyidir tatlıımvereliniortakvereliniortak

bak konunun uzmanı çok güzel değerlendirme yapmış gazilim
her ihtimali düşünmeli
sağol arkadaşım paylaşımın içinvereliniortakkaydirigubbakcemile5

likit fon da az kazandırır ama kaybettirmez gülüm
bizde likit fon tercih ediyoruz
göstersin hesapları bakem biCADIARZU
dün tartıştık zati bu yüzden ilknurum..bana altn almasaydın da kredi kartımızın borcunu ödeseydik bu ay dedi.....ben de fona attığın paradan öde dedim..bu altını geçen ay yemeyip içmeyip biriktirdiğim parayla aldım,buna ihtiyacım yok benim,al dedim kafasına atar gibi:mymeka:üzüldü....gitmiş altını koymuş kumbarama..bikaç da bozukluk atıvermiş

altını falan vereceğim yoktu blöf yaptım,yedi:roflol:

likit fon da az kazandırır ama kaybettirmez gülüm
bizde likit fon tercih ediyoruz
göstersin hesapları bakem biCADIARZU

b tipi likit alındığında hesapta görünmesi lazım...tabi başka hesaptan almadıysa...banka hesabı, aracı kurum hesabı, maaş hesabı, hepsinde görünür...bence siz uygun, samimi ve içten bir dille eşinize sorun, borsa ya da ona benzer bir işlemle zarar mı ettin deyin, bunu anlarım sana destek olurum deyin, bazen insanlar böyle hatalar yaparlar ve geceleri gündüzlerine karışır, biz hergün görüyoruz bunları...ve böyle birşey varsa size anlatmadığı için kızabilirsiniz ancak sakın zarar ettiği için kızmayın...tüm borsacılar zaman zaman yapar böyle hatalar, öngörüleri yanlış olabilir, bir keresinde ben de, hatta eşim de ayrı ayrı yapmıştık aynı hatayı :)[/QUOTE]

gülüm akşama internettten bi bakayım onun hesabına ben:jeyyar:
biz parayı bölüşme yoluna gittik...fona koydum diyor amma

dün tartıştık zati bu yüzden ilknurum..bana altn almasaydın da kredi kartımızın borcunu ödeseydik bu ay dedi.....ben de fona attığın paradan öde dedim..bu altını geçen ay yemeyip içmeyip biriktirdiğim parayla aldım,buna ihtiyacım yok benim,al dedim kafasına atar gibi:mymeka:üzüldü....gitmiş altını koymuş kumbarama..bikaç da bozukluk atıvermiş

altını falan vereceğim yoktu blöf yaptım,yedi:roflol:
ha hay çok güldüm kıs vallahi
demekki para biriktirdiğini gözüne gözüne sokmak lazımmış
anladı enişte nihayet
süpersin kıss:lepi::lepi::lepi:

b tipi likit alındığında hesapta görünmesi lazım...tabi başka hesaptan almadıysa...banka hesabı, aracı kurum hesabı, maaş hesabı, hepsinde görünür...bence siz uygun, samimi ve içten bir dille eşinize sorun, borsa ya da ona benzer bir işlemle zarar mı ettin deyin, bunu anlarım sana destek olurum deyin, bazen insanlar böyle hatalar yaparlar ve geceleri gündüzlerine karışır, biz hergün görüyoruz bunları...ve böyle birşey varsa size anlatmadığı için kızabilirsiniz ancak sakın zarar ettiği için kızmayın...tüm borsacılar zaman zaman yapar böyle hatalar, öngörüleri yanlış olabilir, bir keresinde ben de, hatta eşim de ayrı ayrı yapmıştık aynı hatayı :)

biz parayı bölüşme yoluna gittik...fona koydum diyor amma[/QUOTE]
ajanlık yapıcen yaniiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyoruz kuzummCADIARZU

ha hay çok güldüm kıs vallahi
demekki para biriktirdiğini gözüne gözüne sokmak lazımmış
anladı enişte nihayet
süpersin kıss:lepi::lepi::lepi:

biz parayı bölüşme yoluna gittik...fona koydum diyor amma
ajanlık yapıcen yaniiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyoruz kuzummCADIARZU[/QUOTE]

yok anacım direk diyecem göster bakalım fondaki hesabını diye....
şifresini bilebilsem ajanlığın alasını yapacaktım ama işte nasip...yarın bidiririm canımcım buradanopuyorumnanaktan

selam kızlarrr... ben akşamaları benim ki eve gelince para atabiliyorum o yüzden 1 gün gecikmeli yazıyorum size dün 3 lira 75 krş attım kumbiriğe baya para olmuş gibi geldi ağırlaşmış kumbirik :))

yok anacım direk diyecem göster bakalım fondaki hesabını diye....
şifresini bilebilsem ajanlığın alasını yapacaktım ama işte nasip...yarın bidiririm canımcım buradanopuyorumnanaktan
ay gizli gizli olsaydı helecan olcaktı topikte yarına
merak olcaktıkk
ossun yine de helecan var enişte napmış paraları bakıcezzzzz:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kıısss ilknur çok şeker dillisin vallahiopuyorumnanaktan
sağol kuzum
azcık pat diye aklıma gelenidelikafadulden
söyleyen pardon yazan bi tipim sanırım:mymeka:
böyle eğlenceli olmayı seviyorum
canım o senin güzelliğinnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
selam kızlarrr... ben akşamaları benim ki eve gelince para atabiliyorum o yüzden 1 gün gecikmeli yazıyorum size dün 3 lira 75 krş attım kumbiriğe baya para olmuş gibi geldi ağırlaşmış kumbirik :))
eferim gelin gözdee
az çok demiyosun biriktiriyosun maşallah
lw parası mı biriktircen kız:utangac::utangac::utangac:

merhaba hanımlar ben 2 hafta oldu biritireli gitim bi yarım aldım para olunca harcıyorumkafamçokkarıştı:lepi:
oh oh Allah artırsın maşallahh
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
gelsin çil çil :dance::dance::dance::dance:

Back