- Konu Sahibi KralicheKaterina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnmkızzz ilknurr yerim senin datlu diliniiiŞeniz:jeyyar:5 tl attım bugündeyerimseniben
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisGünaydın kızlarrrrrrrrrr
Benden bugün 10tl kumbiriğime kaydirigubbakcemile2
İlknurummmmmmmm kredi kartım evde unuttum (muş gibi yaptım eve bıraktım) şuan istesemde alış veriş yapamam 2 ay kendimi toplamam lazım dimi ama
sağol cnm benbim seninde olsungünaydın hatunlar cumalarınız mubarek olsun benden bugün 3tl
bugün ilknurum dışarıda çıktım ..fazla para harcamadım..
5lira kumbarama attım..
merhaba kızlar maaşı aldık ve bizde 250 milyon ayırdık yine;biriktirmek için;çünkü önümüzdeki temmuz 11 ay boyunca 850 lira kredi ödemeye baslıcaz..onun dışında kira;kredi kartları;elektrik,su,telefon ve adsl faturaları,mobilya taksitleri derken valla koxa maaştan harçlık bile kalmıyor elimize..ay içinde günlük ihtiyaclar dışında kredi kartıyla alışveriş yapıyoruz.
hayırlı cumalar diliyorum;Allah herkesin evine bereket versin inşallah
dün tartıştık zati bu yüzden ilknurum..bana altn almasaydın da kredi kartımızın borcunu ödeseydik bu ay dedi.....ben de fona attığın paradan öde dedim..bu altını geçen ay yemeyip içmeyip biriktirdiğim parayla aldım,buna ihtiyacım yok benim,al dedim kafasına atar gibi:mymeka:üzüldü....gitmiş altını koymuş kumbarama..bikaç da bozukluk atıvermişhah şöyle gülüm al azcık önlemlerini
çok şey değişir emin ol kiyerimsenibenyerimseniben
kumbiriğin ağırlaşmış ya güzelim maşallahopuyorumnanaktan
tebrik ederim şekercimopuyorumnanaktan
olsun kardelenim
haftaya acısını çıkarırsın senkaydirigubbakcemile3
bende 1 tane bıraktım
en akıllıcasıfisfisfisfisfisfis
ne güzel atmışsın gülüm neden içini çektin
hiç yoktan iyidir tatlıımvereliniortakvereliniortak
bak konunun uzmanı çok güzel değerlendirme yapmış gazilim
her ihtimali düşünmeli
sağol arkadaşım paylaşımın içinvereliniortakkaydirigubbakcemile5
likit fon da az kazandırır ama kaybettirmez gülüm
bizde likit fon tercih ediyoruz
göstersin hesapları bakem biCADIARZU
likit fon da az kazandırır ama kaybettirmez gülüm
bizde likit fon tercih ediyoruz
göstersin hesapları bakem biCADIARZU
ha hay çok güldüm kıs vallahidün tartıştık zati bu yüzden ilknurum..bana altn almasaydın da kredi kartımızın borcunu ödeseydik bu ay dedi.....ben de fona attığın paradan öde dedim..bu altını geçen ay yemeyip içmeyip biriktirdiğim parayla aldım,buna ihtiyacım yok benim,al dedim kafasına atar gibi:mymeka:üzüldü....gitmiş altını koymuş kumbarama..bikaç da bozukluk atıvermiş
altını falan vereceğim yoktu blöf yaptım,yedi:roflol:
b tipi likit alındığında hesapta görünmesi lazım...tabi başka hesaptan almadıysa...banka hesabı, aracı kurum hesabı, maaş hesabı, hepsinde görünür...bence siz uygun, samimi ve içten bir dille eşinize sorun, borsa ya da ona benzer bir işlemle zarar mı ettin deyin, bunu anlarım sana destek olurum deyin, bazen insanlar böyle hatalar yaparlar ve geceleri gündüzlerine karışır, biz hergün görüyoruz bunları...ve böyle birşey varsa size anlatmadığı için kızabilirsiniz ancak sakın zarar ettiği için kızmayın...tüm borsacılar zaman zaman yapar böyle hatalar, öngörüleri yanlış olabilir, bir keresinde ben de, hatta eşim de ayrı ayrı yapmıştık aynı hatayı :)
ajanlık yapıcen yaniiidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenha hay çok güldüm kıs vallahi
demekki para biriktirdiğini gözüne gözüne sokmak lazımmış
anladı enişte nihayet
süpersin kıss:lepi::lepi::lepi:
gülüm akşama internettten bi bakayım onun hesabına ben:jeyyar:
biz parayı bölüşme yoluna gittik...fona koydum diyor amma
ay gizli gizli olsaydı helecan olcaktı topikte yarınayok anacım direk diyecem göster bakalım fondaki hesabını diye....
şifresini bilebilsem ajanlığın alasını yapacaktım ama işte nasip...yarın bidiririm canımcım buradanopuyorumnanaktan
sağol kuzumkıısss ilknur çok şeker dillisin vallahiopuyorumnanaktan
eferim gelin gözdeeselam kızlarrr... ben akşamaları benim ki eve gelince para atabiliyorum o yüzden 1 gün gecikmeli yazıyorum size dün 3 lira 75 krş attım kumbiriğe baya para olmuş gibi geldi ağırlaşmış kumbirik :))
oh oh Allah artırsın maşallahhmerhaba hanımlar ben 2 hafta oldu biritireli gitim bi yarım aldım para olunca harcıyorumkafamçokkarıştı:lepi: