- Konu Sahibi KralicheKaterina
hoşbulduk canımmm...bu işi birlikte yapmak güzel olacakkalkisalkisalkis
evet kadınlar dayanışması işte
hoşgeldin gülüma.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canımmm...bu işi birlikte yapmak güzel olacakkalkisalkisalkis
teşekkür ederim
yorumunu çok beğendim ilknurcum yarış etmeden demişsin ya çok hoş olmuş
kim ne biriktirmiş kime ne az çok koymuş ya dişinden tırnağından arttırdığını
kimsenin hevesini kırmaya gerek yok ALLAH bereket versin evlerimize, keselerimize
valla 47.sayfaya gelmişsiniz ve kimsede yarış yapmamış zaten...öle bir niyeti kimsede göremedim neden yarış yapılsınki...kim ne biriktirebilirse biriktirir herkes kendine arkadaşlar..buradaki amaç birbirimizden heveslenerek kendimizce birşeyler yapmaya çalışmak yerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ablam hoşgeldiiin
at at biriksin kuzum
oh gelsin paralarr:dance::dance::dance:
ben bişey almıycam çeyrek yapıcam tutucam yeni evime eşya alıcam
ama önce evi alabilsekmafoldumben
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ha söyle kuzuuum
yap bakalım yeni anayasayı
bakalım ne nasıl oluyomuş görsünlerrrklava:klava:klava:
maaşımın yarısını verdim tepki bile veremedi gülüm...geçen ay biriktirdiğim 245 üstüne 95 ekledim ve bir tana ata lira aldım,ek dersimi alınca bir tane daha alacağım....bundan sonra böyle...verdiğim 650 ytl yeter onaa.s
affreim kıs
sakla sakla biriktir
az da versen bişey demeyecek demekki
ah keşke önceden böyle yapsaydın kuzum ya
olsun zaarın neresinden dönsen kardıra.s.
senin alışverişi azcık frenlemen gerek sanırım şekerrilknurum ne güzel notlar onlar çok doğru aslında günde 5 tl kaydirigubbakcemile
bende deniycem dediklerini
kızlarr şuan vicdan azabı duyuyorum yine alış veriş yaptım uffffffffffffffffffff akannehir
dünde aynısını yaptım uslanmıyorum ben bana yardım edin lütfenn büyük alış veriş merkezleri yokk :sinifsinif:
valla öyle,sadece''kıyafet alacaksan eğer maaşının yarısını alabilirsin ''dedi şakadan...ben de ciddi vşekilde''ayırdığım para benim tasarrufumdadır ''dedim....güldü..:roflol:
kızlar ben çıkıyorum şimdilik sonra görüşürüz
sevgiler
akannehir akannehir
kıslarrrr yardım edin içimdeki alışveriş canavarını durdurmam gerekli bir ana önce hemde yasakkelime
bende sen gibiydim cnm merak etme amaakannehir akannehir
kıslarrrr yardım edin içimdeki alışveriş canavarını durdurmam gerekli bir ana önce hemde yasakkelime
görüşürüz canım çok teşekkürlera.s.
görüşürüz ilknurummm opuyorumnanaktan