• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

teşekkür ederim
yorumunu çok beğendim ilknurcum yarış etmeden demişsin ya çok hoş olmuş
kim ne biriktirmiş kime ne az çok koymuş ya dişinden tırnağından arttırdığını
kimsenin hevesini kırmaya gerek yok ALLAH bereket versin evlerimize, keselerimize

teşekkür ederim
yorumunu çok beğendim ilknurcum yarış etmeden demişsin ya çok hoş olmuş
kim ne biriktirmiş kime ne az çok koymuş ya dişinden tırnağından arttırdığını
kimsenin hevesini kırmaya gerek yok ALLAH bereket versin evlerimize, keselerimize

doğrusu bu olmalı tabiki
herkes birbirinin biriktirdiğinden zevk alarak biriktirmeli
bende yapabilirim anlayışı ile
ama asal hırs olmamalı
amin kuzum hepimize inşallah

valla 47.sayfaya gelmişsiniz ve kimsede yarış yapmamış zaten...öle bir niyeti kimsede göremedim neden yarış yapılsınki...kim ne biriktirebilirse biriktirir herkes kendine arkadaşlar..buradaki amaç birbirimizden heveslenerek kendimizce birşeyler yapmaya çalışmak yerimseniben

valla 47.sayfaya gelmişsiniz ve kimsede yarış yapmamış zaten...öle bir niyeti kimsede göremedim neden yarış yapılsınki...kim ne biriktirebilirse biriktirir herkes kendine arkadaşlar..buradaki amaç birbirimizden heveslenerek kendimizce birşeyler yapmaya çalışmak yerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ablam hoşgeldiiin
at at biriksin kuzum
oh gelsin paralarr:dance::dance::dance:

ben bişey almıycam çeyrek yapıcam tutucam yeni evime eşya alıcam
ama önce evi alabilsekmafoldumben
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ha söyle kuzuuum
yap bakalım yeni anayasayı
bakalım ne nasıl oluyomuş görsünlerrr:oklava::oklava::oklava:

maaşımın yarısını verdim tepki bile veremedi gülüm...geçen ay biriktirdiğim 245 üstüne 95 ekledim ve bir tana ata lira aldım,ek dersimi alınca bir tane daha alacağım....bundan sonra böyle...verdiğim 650 ytl yeter onaa.s

maaşımın yarısını verdim tepki bile veremedi gülüm...geçen ay biriktirdiğim 245 üstüne 95 ekledim ve bir tana ata lira aldım,ek dersimi alınca bir tane daha alacağım....bundan sonra böyle...verdiğim 650 ytl yeter onaa.s

affreim kıs
sakla sakla biriktir
az da versen bişey demeyecek demekki
ah keşke önceden böyle yapsaydın kuzum ya
olsun zaarın neresinden dönsen kardıra.s.

ilknurum ne güzel notlar onlar çok doğru aslında günde 5 tl kaydirigubbakcemile
bende deniycem dediklerini
kızlarr şuan vicdan azabı duyuyorum yine alış veriş yaptım uffffffffffffffffffff akannehir
dünde aynısını yaptım uslanmıyorum ben bana yardım edin lütfenn büyük alış veriş merkezleri yokk :sinifsinif:

affreim kıs
sakla sakla biriktir
az da versen bişey demeyecek demekki
ah keşke önceden böyle yapsaydın kuzum ya
olsun zaarın neresinden dönsen kardıra.s.

valla öyle,sadece''kıyafet alacaksan eğer maaşının yarısını alabilirsin ''dedi şakadan...ben de ciddi vşekilde''ayırdığım para benim tasarrufumdadır ''dedim....güldü..:roflol:

ilknurum ne güzel notlar onlar çok doğru aslında günde 5 tl kaydirigubbakcemile
bende deniycem dediklerini
kızlarr şuan vicdan azabı duyuyorum yine alış veriş yaptım uffffffffffffffffffff akannehir
dünde aynısını yaptım uslanmıyorum ben bana yardım edin lütfenn büyük alış veriş merkezleri yokk :sinifsinif:
senin alışverişi azcık frenlemen gerek sanırım şekerr
belki yöntemler işine yarar güzelim
hepimiz okumalıyız bende çok şey buldum kendimden
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

valla öyle,sadece''kıyafet alacaksan eğer maaşının yarısını alabilirsin ''dedi şakadan...ben de ciddi vşekilde''ayırdığım para benim tasarrufumdadır ''dedim....güldü..:roflol:

ha ha haaa
kıs sen bu işi kıvırcan valla
ölmek var dönmek yok tasarruf yolundan de
bundan sonra böyle isteyene para yok dee
nası amaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

akannehir akannehir
kıslarrrr yardım edin içimdeki alışveriş canavarını durdurmam gerekli bir ana önce hemde yasakkelime
bende sen gibiydim cnm merak etme ama
eve gelince faturaları bir topla derim
bu miktarı kenara atacakken
alışveriş merkezlerinde harcayınca ben
çok kızıyodum kendime
gerekli ihtiyacım varsa alıyorum yoksa :umursamaz:
kredi kartlarınla alışveriş merkezine gitme
sorun bu yöntemle biraz çözülüyo
gerisi sana aklmış canım
a.sa.sa.sa.sa.sa.s

saolun ilknurum gazlim opuyorumnanaktan
çok harcıyorum gereksiz hemde kenara atsam dünya para birktirmiştim ama ilknurum haklı bir konuda kredi kartını evde bırakıcam ki harcamayayım dimi ama kaydirigubbakcemile4

benden bugün tık yok :(( bu aralar cok para harcıyorum ya aksam eve gec gittigimden yürüme sansım olmuyor mecbur dolmusa biniyrm e bide 2 ögün yemek...gerci yinede iyiyim gecen aplam elinden düsüyorumustu kumbaramı tutarken agır gelmiş :))))))))

Back