• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

gnaydn20pu6.gif

günaydın kızlar sabah sabah ilk siftahı yaptım 1,600 tl

7 tl attım bugün:hulya:
tebrik ederim canımm
mutlu pazarlar

gnaydn20pu6.gif

günaydın kızlar sabah sabah ilk siftahı yaptım 1,600 tl
günaydın tatlım sanada
sabah siftahın hayırlı olsun
selammm
herkese İYİ PAZARLAR
İlknurum kız ben para harcadımm
kumbara az az birikiyor
ama 4tl attım sabahh
olsun kanka bende harcadım geçen gün
bu ara kesat bende de işler kuzum
sabah 1 tl buldum attım bende
bakalım gün içinde ne bulduk atıcazz

sağol sılam sağol
ama gece düşündüm de
hiç mi lüksüm olmayacak para biriktiriyosam dedim
napalım zaten biriktirdiğim paradan almadım
onlara dokunmadım yane
sağlık olsun gülümmm

tabiki bitanem lüksümüz olcak..onada fırsat yaratçaz..genciz güzeliz daha..zemuszemus

sağlık olsun tabi..hepsinin üstesinden geliriz evellallah demiopuyorumnanaktan

günayyydııın ayın 15 inden beri para atmıyordum harcanacak yerlere harcadım kalan 100 lüğü kumbişe bu gün attım , acısını çıkartmış oldum değil mi:))))

mafoldumbenGünaydın kızlar. Hepinize hayırlı haftalar a.s.

Bugün kumbiriğe 2,5 TL :))

Haftasonu çok alışveriş yaptım çünkü

Günaydın kızalar opuyorumnanaktan
Sizlere bişi danışmak istiyorum sizce mantıklı olan önce borçlerı kapatmakmıdır yoksa sadece kredi kartalrının asgarisini yatırıp para biriktirmekmidir?
Yardım iyilik meleklerim :hulya:

Sizlere bişi danışmak istiyorum sizce mantıklı olan önce borçlerı kapatmakmıdır yoksa sadece kredi kartalrının asgarisini yatırıp para biriktirmekmidir?

canım günaydın bence biran önce borcunu kapat derim
asgarisini yatırınca geri kalan faiz işler neden boşuna faiz ödeyeceksin
ben borçtan nefret ederim huzurum kaçar ondan biran önce bitir sonra yoluna devam edersin canım
ALLAH ödeme kolaylığı versin :Saruboceq:

Saol canım bende borçtan nefret ediyorum inan ilk önce şunları bir kapıyım sence kenarda birikmişim var onlarım hepsini yatırım mı canım

borç dururken birikim olmaz tatlım biran önce borçları kapatıp sonra rahat rahat biriktirirsiniz borç olmayınca insan çok huzurlu oluyoa.s

Son düzenleme:
bu arada dün atamadım bugün sabah eşim 30 tl bırakmış işe giderken birde not bırakmış kumbarana atarsın surat asma diye:roflol:opuyorumnanaktan

ay ne güzel düşünceliymiş eşin :asigim:

ben de akşama eve gidince atıcam bakalım kalan bozuklukları

evet tatlım eşim olduğu için demiyorum ama hayatımda onun gibi bir insan görmedim:asigim:nazar değmesinde:nazar:sırnaşık şeyhani anne babalar çocuklarına yemez yedirir giymez giydirir ya aynen öyle bazen onu üzdüğüm zamanlar kendimden nefret ediyorum melek kocam benim:asigim:

Back