• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

saolun ilknurum gazlim opuyorumnanaktan
çok harcıyorum gereksiz hemde kenara atsam dünya para birktirmiştim ama ilknurum haklı bir konuda kredi kartını evde bırakıcam ki harcamayayım dimi ama kaydirigubbakcemile4

ben kapattırdım canım...en garantisi,yoksa harcıyodum bende ama artık yaşasın tasarruf...kaydirigubbakcemile5

Merhaba, eşinizin son bir kaç aydır hisse senetleri işlemlerinde devamlılık arzeden şekilde para kaybetmesi zarar etmesi çok zor. Ama vob (vadeli işlemler borsası) işlemleri yapıyor olabilir. Son dönemde, borsaların düşeceğine inanan ve vob işlemi yapan herkes çok ama çok zarar etmiş durumda. Vob'da zarar ettikçe devamlı ek teminat gerekiyor ama 500 tl ama 1,000 tl....Yani devamlı surette hesabınıza para göndermeniz gerekiyor. Belki böyle birşey olabilir. ...

Merhaba, eşinizin son bir kaç aydır hisse senetleri işlemlerinde devamlılık arzeden şekilde para kaybetmesi zarar etmesi çok zor. Ama vob (vadeli işlemler borsası) işlemleri yapıyor olabilir. Son dönemde, borsaların düşeceğine inanan ve vob işlemi yapan herkes çok ama çok zarar etmiş durumda. Vob'da zarar ettikçe devamlı ek teminat gerekiyor ama 500 tl ama 1,000 tl....Yani devamlı surette hesabınıza para göndermeniz gerekiyor. Belki böyle birşey olabilir. ...

bilmiyorum ki ne düşünsem canım..maaşımın yarısını kendime ayıracağımı söyledim hiç paniklemedi...borsa korkutuyor beni...eşim borsac danışmanı olduğundan daha da çok korkuyorum,biliyorum diye bodoslama dalabilir çünkü...
ailesine yardım ihtimali daha çok geliyor aklıma ama ...
sağol canım ilgin içina.s.

valla öyle,sadece''kıyafet alacaksan eğer maaşının yarısını alabilirsin ''dedi şakadan...ben de ciddi vşekilde''ayırdığım para benim tasarrufumdadır ''dedim....güldü..:roflol:

Merhaba, eşinizin son bir kaç aydır hisse senetleri işlemlerinde devamlılık arzeden şekilde para kaybetmesi zarar etmesi çok zor. Ama vob (vadeli işlemler borsası) işlemleri yapıyor olabilir. Son dönemde, borsaların düşeceğine inanan ve vob işlemi yapan herkes çok ama çok zarar etmiş durumda. Vob'da zarar ettikçe devamlı ek teminat gerekiyor ama 500 tl ama 1,000 tl....Yani devamlı surette hesabınıza para göndermeniz gerekiyor. Belki böyle birşey olabilir. ..

bilmiyorum ki ne düşünsem canım..maaşımın yarısını kendime ayıracağımı söyledim hiç paniklemedi...borsa korkutuyor beni...eşim borsac danışmanı olduğundan daha da çok korkuyorum,biliyorum diye bodoslama dalabilir çünkü...
ailesine yardım ihtimali daha çok geliyor aklıma ama ...
sağol canım ilgin içina.s.

çünkü yükseliş durdu gibi...eğer borsalar düşerken eşinizin neşesi artarsa bilin ki vob'dandır :))) sevgiler

Merhaba, eşinizin son bir kaç aydır hisse senetleri işlemlerinde devamlılık arzeden şekilde para kaybetmesi zarar etmesi çok zor. Ama vob (vadeli işlemler borsası) işlemleri yapıyor olabilir. Son dönemde, borsaların düşeceğine inanan ve vob işlemi yapan herkes çok ama çok zarar etmiş durumda. Vob'da zarar ettikçe devamlı ek teminat gerekiyor ama 500 tl ama 1,000 tl....Yani devamlı surette hesabınıza para göndermeniz gerekiyor. Belki böyle birşey olabilir. ..

işin komiği kendisi de korkaktır bu konularda...bu ay çift aldı,hesabında baktım para yok,nerde dedim,önce kem küm etti sonra fona koydum dedi,likit fonmuymuş neymiş ona yatırmış parayı:sm_confused:

saolun ilknurum gazlim opuyorumnanaktan
çok harcıyorum gereksiz hemde kenara atsam dünya para birktirmiştim ama ilknurum haklı bir konuda kredi kartını evde bırakıcam ki harcamayayım dimi ama kaydirigubbakcemile4
hah şöyle gülüm al azcık önlemlerini
çok şey değişir emin ol kiyerimsenibenyerimseniben

benden bugün tık yok :(( bu aralar cok para harcıyorum ya aksam eve gec gittigimden yürüme sansım olmuyor mecbur dolmusa biniyrm e bide 2 ögün yemek...gerci yinede iyiyim gecen aplam elinden düsüyorumustu kumbaramı tutarken agır gelmiş :))))))))
kumbiriğin ağırlaşmış ya güzelim maşallahopuyorumnanaktan

Kumbarama 2 tl atmıştım haftasonu ve yarın içinde 5 TL atıverdim hazır elimde varkene... zemuszemus
tebrik ederim şekercimopuyorumnanaktan

4 tl attım bugün :emir_bebek:

ayy ben 1 haftadr bişi atamıorm kızlar ya :(
olsun kardelenim
haftaya acısını çıkarırsın senkaydirigubbakcemile3

ben kapattırdım canım...en garantisi,yoksa harcıyodum bende ama artık yaşasın tasarruf...kaydirigubbakcemile5
bende 1 tane bıraktım
en akıllıcasıfisfisfisfisfisfis

bende bugün 3 tl attım:sinifsinif:
ne güzel atmışsın gülüm neden içini çektin
hiç yoktan iyidir tatlıımvereliniortakvereliniortak

bak konunun uzmanı çok güzel değerlendirme yapmış gazilim
her ihtimali düşünmeli
sağol arkadaşım paylaşımın içinvereliniortakkaydirigubbakcemile5

işin komiği kendisi de korkaktır bu konularda...bu ay çift aldı,hesabında baktım para yok,nerde dedim,önce kem küm etti sonra fona koydum dedi,likit fonmuymuş neymiş ona yatırmış parayı:sm_confused:
likit fon da az kazandırır ama kaybettirmez gülüm
bizde likit fon tercih ediyoruz
göstersin hesapları bakem biCADIARZU

göstersin hesapları bakem biCADIARZU[/QUOTE]

b tipi likit alındığında hesapta görünmesi lazım...tabi başka hesaptan almadıysa...banka hesabı, aracı kurum hesabı, maaş hesabı, hepsinde görünür...bence siz uygun, samimi ve içten bir dille eşinize sorun, borsa ya da ona benzer bir işlemle zarar mı ettin deyin, bunu anlarım sana destek olurum deyin, bazen insanlar böyle hatalar yaparlar ve geceleri gündüzlerine karışır, biz hergün görüyoruz bunları...ve böyle birşey varsa size anlatmadığı için kızabilirsiniz ancak sakın zarar ettiği için kızmayın...tüm borsacılar zaman zaman yapar böyle hatalar, öngörüleri yanlış olabilir, bir keresinde ben de, hatta eşim de ayrı ayrı yapmıştık aynı hatayı :)

ben de 5lira atabildim bugun.
maşallah leylam bravo
5 - 5 dizcen altınlkarı sıraya kıss:roflol::roflol:

iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun hayırlı bereketli birikimler
sağol tatlım benim
cümlemizi korusun rabbim inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.a.s.

göstersin hesapları bakem biCADIARZU

b tipi likit alındığında hesapta görünmesi lazım...tabi başka hesaptan almadıysa...banka hesabı, aracı kurum hesabı, maaş hesabı, hepsinde görünür...bence siz uygun, samimi ve içten bir dille eşinize sorun, borsa ya da ona benzer bir işlemle zarar mı ettin deyin, bunu anlarım sana destek olurum deyin, bazen insanlar böyle hatalar yaparlar ve geceleri gündüzlerine karışır, biz hergün görüyoruz bunları...ve böyle birşey varsa size anlatmadığı için kızabilirsiniz ancak sakın zarar ettiği için kızmayın...tüm borsacılar zaman zaman yapar böyle hatalar, öngörüleri yanlış olabilir, bir keresinde ben de, hatta eşim de ayrı ayrı yapmıştık aynı hatayı :)[/QUOTE]Aman Allah beterinden korusun cnm
sağol verdiğin bilgiler için:1hug::1hug:

iyi aksamlar ya ben bugun hicbisi atamadim canim slklliyor......En iyisi bulayim bi yerlerden bozuk para demi ama yerimseniben
olsun cnm sende dün atamadıysan bugün atarsın 1-2 bişeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

549845.jpg
Herkese günaydın hanımlar bugün 4 tl ile açılış benden olsun
Hayırlı cumalar

Back