- Konu Sahibi KralicheKaterina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper canımbugün pazara gitmedim ve 20 tl attım zemuszemus
olsun sılam ya nasip bugünedir inşallah kuzummbugün 20lirayı harcadım atamadım kumbaraya...
Hoşgeldin o zaman canım aramıza sendeiyi geceler topiginizi okudum iyiide okumusum cooktandir yapmak istiyordum bu para biriktirmr isini.... buyuk bi kavanozum var koydum bu aksam 13 pound ....cook buyuk ya dolmaz vala bu kaydirigubbakcemile3
e biz boşamı diyoruz kuzum damlaya damlaya diye
kızlar içinizde en az atan benim galiba şöyle böyle derken kumburişim bayağ ağırlaştı
kıs niye kıskanıyon biz az az atıyoruz sen tümden altını bi seferde alıcan aynı hesap arada da atarsan ooo çok birikecek sen bile şaşıracan kısssakannehirakannehirakannehirşu ay sonu gelse de ben de başlasam yaa çok kıskanıyorum böyle
plan yaptım o zaman için..ben çalışıyorum o nedenle işteyken öğle yemeği parası gidiyo mecburen o nedenle maaşımı alınca hergün belli bi miktarı o günlük yemek parası için ayırcam artan olursa da akşama eve gelince kumbaraya atıcam bu hergün böyle devam edicek
sonra zaten bi de altın alıcam ay sonunda maaşımla ki harcanmasın her ay altın da biriktircem kısmetse
ama ay sonu gelemedi hala beş parasızım malesef
oh açılış senden bugün güzelimmm hayırlı olsunzemuszemuszemuszemusBugün benden aç kumbiriğime 2 TL:kedi:
Ben yine biriktiremiyorum
ay gizemim ya 50 kr at kıs bari kenara gündeBen yine biriktiremiyorum
cnm sende 1 gün 1 tl at bir gün atma yada 50 kray inşallah ilknurcum ama işte siz böyle 3-5 atınca ben de hevesleniyom atmak istiyom :kedi:
üniversitedeyken ev arkadaşımla yapardık öyle günlük bi limit koyardık kendimize artanları kumbaraya atardık ve 1 ayın sonunda bi sürü para birikmiş olurdu
sağol canım yagünaydın kızlar zemuszemus
bir gün şehir dışındaydım çoşmuşsunuz yine opuyorumnanaktan
ilknurum sen nekadar iyi kalplisin seni tanıdığıma cidden çok mutlu oldum en azından biliyorum ki sıkıntım olduğunda beni burda dinleyen sorunumu paylaşabileceğim çoook dostum ,kardeşim var zemuszemus
para biriktirmeye devam ama maaş bitti desem mafoldumben
kız size aybaşı bize ay ortasıbu gün ay başı ne kadar biriktirdiğimizi yazacakmıyız.. neyse ben yazayım işsiz güçsüz ev hanımı olarak toplam 50 tl biriktirmişim..rabbim hepimizin parasını bereketlendirsin:)))