- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
- #3.941
matematik ögretmenliği okuyorum
daha önceki ögrencilerimden tavsiye edenler oluyor, burdaki tanıdıklarım buluyor, ya da bir sitede ilanım var oradan arıyorlar, burada 2. ailem var, onlar ile görüşüp içime sinerse gidiyorum canım
Bende hafta sonu yoktum ama boş durmadım
37 lira bozuk para biriktirdim
Bi kaç gündür biriktirdiklerimi yazamadım
Ama biriktirmedim sanmayın
17 lira biriktirdim bu süre içinde
bende aynı teşekürleri borç bilirim :)bu topik sayesinde 500 tlm oldu
Bu ay günüm var 300 de ordan gelicek
teşekkürler kızlar bu yatırımcı tutumlu zihniyeti kazandırdığınız için :90:
bencede öğrencine alkışların en büyüğü.çocukken insan tutum yapmayı öğreniyosa o çocuktan adam olur valla.helal olsun.bir öğrencim 1 yılda 230 lira biriktirmiş alkışşşşçünkü benim görev yaptığım yerde çocuklar zaten ailelerinden ayrılar ve maddi imkanları gerçekten çok çok kısıtlı büyük şehirlerdeki gibi el bebek gül bebek değiller kaldıki biz çalışan insanlar bile bazı aylar itiraf edelim eksilere düşüyoruz . Fakat 12 yaşında ve kısıtlı imkanlarla öğrrencimin bu sorumluluğa sahip olması beni çok çok mutlu etti sonuçta çocuk har vurup harman savurabilirdi kızzzlar öğrencimeee alkışşşşşşşşşş:=)) bu ara ben de kumbiriğe bugün 3.5 tl attım bana da alkıkışşşş:=)
kız ne güzel biriktirmişsin işte harcamada dursun :) para görünce resmen aşınma yapıyor, biz kadınlarda :))ben bir ayda 100 tl biriktirmişim :)
harcamak için sabırsızlanıyorm:)
Sabah sabah bomba patlatıyorum :))
bu aylık 250 tl :)))
oley bize :) kocacımla 2,5 yıl sonra ortak kesemiz için illk adım :))
buna şükür olsun ama dimi :))
doğmamış bebemizin rızkı bol olsun, bereketli olsun inş :))
maşAllah size..çok güzel biriktirmişsiniz
bereketli oolsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?