Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

Kızlar ben geri döndüm aklinialirimsmile
Eşim mide kanaması geçirdiğinden birikime ara vermiştik
Ama bugünden itibaren tam gaz devam

hoşgeldin canım..
Allah şifa versin eşine :Saruboceq:
boş bırakmayın burayı öksüz kalıyor
sizlerden gaz alıyorduk şimdi böle sessiz olmuyor olumunekankayizsmile

hoşgeldin canım..
Allah şifa versin eşine :Saruboceq:
boş bırakmayın burayı öksüz kalıyor
sizlerden gaz alıyorduk şimdi böle sessiz olmuyor olumunekankayizsmile

Sağol canım hoşbuldum
Sağlık olmayınca ne paranın ne pulun anlamı kalmıyor :bbo:
Ama insan dara düşünce anlıyor burda para biriktirmenin ne kadar gerekli olduğunu

geçmişler olsun canım....

Teşekkür ederim canım sağol

sahrud çok geçmiş olsun.şimdi nasıl eşin?
karalahana nerelisin sen karadenizlimi:)

Biraz daha iyi tehdit şantaj küçük bi tatile götürdüm onu
Azcık depresyonda ama bu da geçecek

allah sifalar versin..

ben bu sabah kutuya 3 euro 12 kurus attim

Sağol canım allah kimseye vermesin çok çektik
Ama şimdilik iyiyiz

Gelelim sadeteeeee
Akşam 8,50 lira atıverdim kumbaraya
Bu arada yeni bi kumbara aldı eşim bana çok sevimli bişey bayanssulusmile

2 senedir biriktiriyorum ben
dün yaklaşık 6 binlik bilezik 1 binlikte çeyrek yaptım ..
darısı size olsun :)

Son düzenleme:
gülegüle takın acaba günde nekadar attında bukadar çok toplandı cnm bana fena gaz verdin şuan yazınla hehe darısı bizeee

en büyük birikimimle araba aldım cnm 8.50 a.
dün sattık ve birikimimi dün bileziğe çevirdim. aylık 300 gibi attım hep...kenara.
ve şu an bende işe girdim ya cnm ayda bir bilezik yapmayı düşünüyoruz kısmet bakalım..
niyetin varsa sende dene cnm sonra iyi oluyo valla kaydirigubbakcemile5

maşallah cnm bnm kesenize bereket ben 300atamasamda malum bebek büğyütüyoz masraf çok tek maaşla olmuyo ama ayda 100 atarım öyle biriktiriyim bari yoksa bişi birikmiyo oldugumuz yerde sayıyoz saol cnm bnm

maşallah cnm bnm kesenize bereket ben 300atamasamda malum bebek büğyütüyoz masraf çok tek maaşla olmuyo ama ayda 100 atarım öyle biriktiriyim bari yoksa bişi birikmiyo oldugumuz yerde sayıyoz saol cnm bnm

teşekkür ederim cnm darısı sana olsun.
inşallah canım iradeli ol gerisi gelir 100 de çoook iyi olmamasından iyidir sende bebekte var kenara atmanda bişey hatta:)
hayırlısı bakalım cnm evet başka türlü olmuyo valla :1hug:

selam kizlar....
ben de gecen sene bu zamanlar biriktiriyordum,topige de ugrardim hep ama sonradan hamilelik telasi ve s derken unuttum gitti,ayrica kumbaramda 3 aya biriktirdigim 700-800tl-yi (yanlis hatirlamiyorsam) de kisin yalnizca elektrik faturalarimiza harcadim bitti.gercekten kurus kurus atinca toplamda iyi bir rakkam olusuyor :))
ben ufak ufak 1 aydir atiyordum simdi saydim 60tl birikmis.artik bende varim bu topicte kabul ederseniz tabi:) ne atarsam kardir.ama bugun henuz bisey atamadim.esimi bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…