• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

Cantamada bozuk paralar var bende bugün tekrardan atayim kumbaraya..alisveriste lazim oluyor bu kumbaraya yogunlastiktan sonra cepte bozuk para yok :)

selamlar kızlar,
beni de alın aranıza.. bende başlıyorum bugün itibariyle.
bu hafta işe başladım. artık bende birikim yapabilirim. önceden sadece eşim çalışıyodu. hiç biriktiremedik.
akşam eve gideyim bütün bozukları topliicam bi kenara ..

hobareyyy süper biyer burası bende katılıyorum aranıza he he hadi gülün benim 5 liram var kenarıcığımda eskiden çalışırken en az 50 lira zor gün param olurdu ama şimdi evdeyim toceden geliyor o vakıt ancak bu kadar oluyor amaan napalım akmasada damlar dimi hanımlar haydin bol rızıklar herkeseee.Ama kumbaram yok beniiiiimbilmiyorumkismile

selamlar kızlar,
beni de alın aranıza.. bende başlıyorum bugün itibariyle.
bu hafta işe başladım. artık bende birikim yapabilirim. önceden sadece eşim çalışıyodu. hiç biriktiremedik.
akşam eve gideyim bütün bozukları topliicam bi kenara ..
hayirli olsun yeni isin allah hayirli kazanclar nasip etsin..
hobareyyy süper biyer burası bende katılıyorum aranıza he he hadi gülün benim 5 liram var kenarıcığımda eskiden çalışırken en az 50 lira zor gün param olurdu ama şimdi evdeyim toceden geliyor o vakıt ancak bu kadar oluyor amaan napalım akmasada damlar dimi hanımlar haydin bol rızıklar herkeseee.Ama kumbaram yok beniiiiimbilmiyorumkismile

oo bu olmadi simdi.. birinci sart Kumbara kumbara olmadan olmaz yerimseniben bence sen bi kumbara edindir olmadi bi kavanoz al kabahini del kumbara alana kadar onunla idare et.. benim de anca evlendikten sonra kumabram oldum. esim hefes etmis almis tenekeden kaydirigubbakcemile3 üstünde araba resmi var
az önce marketten geldim 3.65 tl attım

önce 18 simdi 3.65 ne hizli gidiyorsun öyle kiz.. beni kaza getirme laelaelaelaelae

cevreciler,-evcil-hayvanlar-icin-afisli-calisma-baslatti-20100708AY321444-01.jpg

sırf kumbaraya para atabilmek için markete gittin değil mi?

:1::1:

:roflol:

önce 18 simdi 3.65 ne hizli gidiyorsun öyle kiz.. beni kaza getirme laelaelaelaelae

gaza gel canım gel gel kaydirigubbakcemile4

beni de burdaki bacılar bu hale getirdi..

görünüşe göre ay sonuna param kalmayacak bozuldukça atıyorum :1:

akşam eşim 2.05 attı hihoyyyt

günaydin.. sabah bozuk para kesemde bulanan paralari esimin görebilecegi bir yere koydum 9 euro filan birazini ekmek parsi yapar geriye kalani kumbaraya girecek allahin izniyle

ehem evet önce bir kumbara alayım bence de ama düşünüyorum kumbaraya aatacağım üç beş gaymeyei kumbara parasına vericem ama neyse bi seferlik olsun dimi bugün bişe atamadım artık 15inden sonra bu ara sıkışığız hesaplar tutmuyo pek kenar köşe tüm metalleri topluyoruz düğmeleri bile para zanneder oldum düşünün artık hi hi hi haydi herkese bol kazançlar coşsun kumbaralar şıkırdasın tıkırdasın hobaaaakaydirigubbakcemile2

Back