Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

bu arada yengem kuzenime 50 kuruşa kumbirişi almış pazardan bizim kola kutuları gibi açılmıyor ama baya geniş öyle bişiy alsam 1 senede doldurur muyum acaba amma para birikir orda

günaydın kızlar malum ay sonu akşam alışverişe çıktım kumbirişe atmaya para kalmadı ya ay sonunu nasıl getircem diye düşünüyorum inşallah ramazanda daha çok atcam kumbirişime kasımda da borcum bitecek ozaman gelsin paralar

ay inş bereketli olur bakalım...
geçende 70 biriktirdim ama tatle giderken tatil parama kattım.
biraz biriksin ben de bi şekilde değerlendireceğim bakalım...

bende her ay kenara birseyler koymaya calisiyorum evde bulasik makinesi vs gibi bir sey bozulursa hazirda para bulunsun diye ve gelecegimiz icin miktari degisiyor bazen az bazen biraz da fazla kendi capimizda.
Bunun haricinde bide Kumparamiz var nezaman basladik tam hatirlamiyorum ama gecen sene Kasim gibi olmasi gerek.. Kumbaramizin bir amaci var, o bizim "Kurban kumbaramiz" elimize gecen bozuk paralari icinde atiyoruz hergün degil cok büyük paralarda degil ama kumbaramiz baya agirlasti icinde ne kadar para birikti bilmiyorum.. Allahin izniyle Kurban bayrami öncesi kumparadaki para sayilacak ve kurban kesitirecegiz biriken parayla.

fmk çok hoş ve güzel bir birikim...
kutluyorum sizi valla benim çok hoşuma gitti...
hepsini tamamlamasada en azından size çok rahatlık sağlar...

benden dün akşam 2 tl attım...

tesekkür ederim lahanacim.. kurban belli ne kadar bilmiyorum ama dedigin gibi yetmese üstünü tamamlariz allahin izniyle..

Kızlar ben geri döndüm aklinialirimsmile
Eşim mide kanaması geçirdiğinden birikime ara vermiştik
Ama bugünden itibaren tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…