• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

evett bugün hesap açtırdım kendime şimdiye kadar birikenleri oraya hoplattım kaydirigubbakcemile2

kuyumcuda kolyemi kısalttım 3 tl verdiler :1:

3 tl ile açılışı yapıyorum yeniden :teytey:

kızlar bende bayagı birikim yapmışım altındı çıkınca bozdurdum şuan evde yatıyo şimdi nasıl biriktirsem öyle zor oluyo aylık atıyodum günlük kaç tl atsam iyi olur

burayı daha yeni gördüm ne zamandır ben de biriktiriyorum ve benim birikmişler epey birikti:1:
ama nereye kullanıcağımı bilmiyorum
acaba hep böylee biriktirmeye devam mı etsem yoksa harcasam mı illa ki bi ihtiyacım çıkar

harcamayı aklına koyarsan muhakkak bişiler bulursun alıcak

bence hemen harcama canım

burayı okudukça ben bile duruldum ne geçse elime kenara atıyorum ve harcamaya kıyamıyorum alkisalkisalkis

kızlar bende bayagı birikim yapmışım altındı çıkınca bozdurdum şuan evde yatıyo şimdi nasıl biriktirsem öyle zor oluyo aylık atıyodum günlük kaç tl atsam iyi olur

canım biz elimize geçen bozuklukları atıyoruz kenara gün içinde kaç tl olursa olsun..

sonra gidip ay sonu hesaba yatırıyoruz..

istersen birde böyle dene..

altını saklamak zor oluyor..

tamam harcamıyım o zaman ya
zaten annem de öyle diyo beraber biriktiriyoruz altına çevirelim diyo ama benim içime sinmiyo
biriktirmeye devammmkaydirigubbakcemile2

slm tutumlu guzeller.. para biriktirmek guzelde evin ihtiyaci bi bitmiyoki bide ben evimi yeni ayirdim ve simdi yavas yavas eksiklerimizi aliyorum ee bebekde yolda nasil birikecek yaww. niyse artik simdik idare edelim zamani geldimi bizde birikim yapariz artik..

kızlar altın düşük bu aralar biz ev almaya kalkınca nem varsa gitti kocam parasız kalınca bozuk para cüzdanımı da soyuyo size kolay gelsin
buarada aniden gördüm ve atladım topikinize kaydirigubbakcemile3

Back