• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

süpersiniz bayanlar ben çalıştığım halde kenarda kendime ait 1 liram bile yok. kısmetse bu ay başından itibaren bir altın hesabı açıcam kendime ve her ay en az 1 gr altın alıcam :)

süpersiniz bayanlar ben çalıştığım halde kenarda kendime ait 1 liram bile yok. kısmetse bu ay başından itibaren bir altın hesabı açıcam kendime ve her ay en az 1 gr altın alıcam :)

Kız bankacısın en iyi yatırımları senin bilmen lazım yerimseniben
Neyse zararın neresinden dönersen kardır aklinialirimsmile
Bozukluk birikimini de yabana atma derim ben

ben altın hesabında degerlendiyorum ceyce bazen gunluk netten al sat yapıyorum iyi kazanıyorum:)
sende ay sonunda bi karar verirsin nasıl degerlendirecegini..
maşallah ecrin ben de biriktiriyordum ama biriktigi gibi harcıyordum şimdi bende harcamamaya karar verdim

cok sağol canım mevlam hepimizinkine bol bereket versin

b tipi likit fon diyosunuz inş.bir ay sonunda burada yazarım şukadar topladım neyapayım diye siz beni yönlendirin olurmu kızlar ben çok carcur eden birisiyim o para yokmuş gibi davranmam lazım

ceyce bende senin gibiyim.kızlar benide burdan yönlendirin o vakit.ay sonu söyleyim ne kadr biriktirdigimi.

Sağol canım öyle herşey bizim için
Ama ben o zaman da dedim hala söylüyorum kızlar
Mutlaka kendi adınıza biraz birikiminiz olsun
Ben eşime güveniyorum falan diyenler oluyor bunun güvenle alakası yok
Benim eşim basit bi ameliyat diye girdi günlerce komada kaldı
27 bin lira sadece özel hastane faturası ödedim ıvır zıvırı hariç
Kendi param olmasaydı neyle öderdim eşimi hayatta tutabilirmiydim
Hayatta hiçbişeyin garantisi yok yarın ne olacağımız belli değil
3 kuruş yada 5 kuruş mutlaka kenara kendi adınıza bişeyler koyun

çok geçmiş olsun sahrud allah korusun ikinizide bundan sonra.dogru söylüyorsun bu devirde şart.ama ben eşimden gizli bankaya yatıramam gibi geliyor ama neyse ay sonunda karar veririm .hele bi biriksin paracıklar dimi.

bugün 8.35 tl atıyorum kavanozuma.en yakın zamanda bir teneke kutu edinecegimki tırtıklamayayım.

Eğer ki eşin savurgan sorumsuz biri değilse gizleme bence
Benim eşimin hesabımdan haberi vardır ve asla ne miktarına nede ne için biriktirdiğime karışmaz
Ha şöyle yapabilirsin hayatım kendime bi hesap açtırıyorum
Biraz birikim yapmak istiyorum zor günler için diyebilirsin miktarı belirtmezsin
Hesabı da yıllık yaparsın bozalım şunu yapalım bunu yapalım demesini önlersin
Gizli hesap yarın bigün ortaya çıkarsa sorunlara yol açabilir

ecrincim başaldım saende bende biriktirmeye hep istiyordum ama birinin arkamdan iitirmesi gerekiyordu...üşengeçlik işte bi ara 100 lira kadar biriktirdim... bakalım bu kez neler olacak siftahım 2 lira:))

ben de geldim...
ayy ben hiç para biriktiremem bakalım inşallah sizin sayenizde becerebilirim hemen bi nutella kavanozuna 10 tl atarak işe başlıyorum ama en kısa zamanda kumbara almalıyım şöyle kapağı açılmayan cinsten

ben de geldim...
ayy ben hiç para biriktiremem bakalım inşallah sizin sayenizde becerebilirim hemen bi nutella kavanozuna 10 tl atarak işe başlıyorum ama en kısa zamanda kumbara almalıyım şöyle kapağı açılmayan cinsten

Hiiç kumbara alıp masraf etmeye gerek yok
Teneke kola kutusunun ağzını demir 1 lira geçecek kadar açarsın bıçakla
Hem ekonomik kumbara hemde içinden alma şansın yok kaydirigubbakcemile3
Bereketli birikimler inşallah

evet ecrin , kaç kişi geldi ocak annelerinden, ben çok önceleri 3 bin lira civarı biriktirdim, onları kullanmam gerekti, sonra 5 bin lira biriktirdim, onları da kullandım, ama tek bozuklarla değil tabii, ders, kurs falan veriyordum, şimdi de bebişe gelen altınları birikime koymayı eşimi de ikna ettim, malum artık nüfus çoğaldı, birikim yapmak gerektiğini evdekilerin kafasına kodladım, sık sık söyleyince oluyor, başlarda benim eşim de hiç destek vermezdi ama üçüncü çocuktan sonra ikna oldu artık, şimdiden 5700 tl oldu çok şükür, herkese kolay gelsin, parayı çarçur edince zaten insanın vicdanı rahatsız oluyor, biriktiğini görünce bayağı gaza geliyorsunuz, çok zevkli, bu arada bugün 4 tl attım...

Topic iyice canlanmış valla ne güzel BU binli rakamları görünce bende iyice gaza geldim inşallah benimde birikimim böyle çoğalır.Bu hafta toplağım bozuklukları bütünlettirdim 10 dolar yaptım yoksa elimdekileri ekmekparası dondurma parası derken harcıyorum benım için böyle yapmak iyi oluyor bozdurmuyorum böylelikle Şimdi toplamda 10 dolar+10 euro var inşallah devamı katlanarak gelir

Günaydın kızlar. Ne kadar kalabalıklaşmışız böyle çok sevindim. yani gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Sahrudcum çok çok geçmiş olsun. Ben bu sabah 4.20 tl atabildim. geçen aydan beri açmadım kumbarayı doğum günümde (19 haziran) açmayı planlıyorum. ıstanbul tatilinde yerim diyordum ama içim elvermedi bir türlü. Böyle ucun ucun biriktirdiğin parayı kolay kolay yiyemiyor da insan. Kocadan gizli güne de girmiştim. Ağustosta sıra bendeymiş (gidip gelmeli değil sadece para göndermeli). Bu paralarla ve daha önceden bozurmak zorunda kaldığım 2 bileziğim vardı onları yerine koymak istiyorum inşallah tabi Allahtan bir hastalık ve acil durum olmaması halinde. Kocamdan gizli yapmayı bende istemiyorum ama napayım o elde para oldukça yeme taraftarı. ılerisini pek düşünmez. Mecburen bu durumda benim işleri elime almam gerekiyor. Herkesin kumbarasına bereketler diliyorum.

Son düzenleme:
Benimde kocamın bozukluklarına müracat etmem gerekecek yoksa böyle kör topal ilerleyeceğim anlaşılan Sahrud pazartesi günü inşallah bende bomba patlatacağım bir iş var onun parasını alırsam hemen onuda atacağım kenarıya.Benim 5 yaşında bir oğlum var onuda yavaş yavaş alıştırıyorum kumbara olayına kumbarası var bir tane yavrum oda biriktiriyor 5 kuruş filan onada veriyorum ama oğluşumun hedefleri çok büyük çünkü parasıyla toyota almayı düşünüyor(malum reklamı çocukumu çok cezbediyor aklı fikri toyota şarkısındA)

Kızlar ben eşime söyleyeyim sizin kocalara seminer versin opuyorumnanaktan
Adam daha doğmamış çocuğumuzun eğitimini düşünerek birikim yapıyor kaydirigubbakcemile3
Ama allahı var hiç yememizden içmemizden gezmemizden kısıtlamaz
Ama birikim yapmayı da sever
(Tabi düğünde benim bütçe planlamam sayesinde kolayca düğün yapmamızında etkisi var)

bugün ortalıkta hiç bozuk para göremedim
ne yapsam acaba?
eşlerinizin birikime karşı çıkması bana çok ilginç geliyor kızlar
benimki bu konuda çok destekler
mutlaka kenarda paran olsun hatta ben bilmeyeyim bile der
o der ama ben bi türlü bu işi beceremem

kızlar dün siftah yaptım besmele çekerek 20 tl koydum bugünde 5 tl koydum ama çantamın gizli gözüne koydum evde daha nereye koyacağıma karar vreemedim hadi bakalım hayırlısı 1 ay sonunda nekadar olacak

acayip gaza getiriyor insanı burası bence:)haziran sonunu iple çekiyorum bakalım nekadar olcak..hatta paraların resmini çekip koyalım daha çok cezbeder:)):roflol::roflol:

Back