• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

ecrin, posedion, ayça, cadoloz ve diğer kızlar merhaba, ben bu işi senelerdir yapıyorum ve inanamayacağınız kadar birikti, size de motivasyon olsun diye yazıyorum, önce eşime söylemiyordum hemen harcıcak bir yer buluyor diye ama şimdi üçüncü çocuktan sonra o da destek oluyor artık, beraber biriktiriyoruz, gerçekten insan kendini çok iyi hissediyor, biz mecbur kalmadıkça bu paraya dokunmama, sadece ileride çocuklar için harcama kararı aldık...

hoşgeldin bengisu,evet bende yıllardır yapıyorum..

Son düzenleme:
slm kızlar bende katılmak istiyorum.neyapacağım şşimdi baştan bir kumpara alıp hergün içine para mı atacağım bilgilendirin beni

ecrin, posedion, ayça, cadoloz ve diğer kızlar merhaba, ben bu işi senelerdir yapıyorum ve inanamayacağınız kadar birikti, size de motivasyon olsun diye yazıyorum, önce eşime söylemiyordum hemen harcıcak bir yer buluyor diye ama şimdi üçüncü çocuktan sonra o da destek oluyor artık, beraber biriktiriyoruz, gerçekten insan kendini çok iyi hissediyor, biz mecbur kalmadıkça bu paraya dokunmama, sadece ileride çocuklar için harcama kararı aldık...

valla ben saklıyom artık:lepi:
...çünkü hemen gidiyor yoksa bozukluklrım...
böyle daha iyi:jeyyar:

ceyce illa kumbara gerekmezki kavanoz olur büyük bardak olur...farketmez...
bak benim şuan bir çeyreğim bir 100yl var...
kumbaramda da 25 liraoldu

ceyce birinci kural kocişe söyleme:))
ikinci akşamalrı cebindeki tüm bozuklukları al:)
kumbara kavanoz ne olursa.benim kilitli kumbaranm var:))

ceyce illa kumbara gerekmezki kavanoz olur büyük bardak olur...farketmez...
bak benim şuan bir çeyreğim bir 100yl var...
kumbaramda da 25 liraoldu

vayy vayy siz ne gizli çıkıymışsınız insan bizide uyarır kaç zamandır beraberiz bende başlıyorum bugün itibariyle hadi hayırlı olsun :tomato:

[
ceyce birinci kural kocişe söyleme:))
ikinci akşamalrı cebindeki tüm bozuklukları al:)
kumbara kavanoz ne olursa.benim kilitli kumbaranm var:))

doğru söylüyon kız söylersem kocişe gider kumparamdakiler sigara parası yok otopark diye alır durur.ilk işim kilitli bişey tedarik edip akşamları kocişi soymak olacak sempatiksalakcinni

vayy vayy siz ne gizli çıkıymışsınız insan bizide uyarır kaç zamandır beraberiz bende başlıyorum bugün itibariyle hadi hayırlı olsun :tomato:

evetttttt gel gel sende gelçok zevklihihoyyythihoyyyt
kocişten sakla bence bilmesinsırnaşık şeysırnaşık şey

Tek tek alıntı yapamadım ama yeni arkadaşlar var
Kızlar sizleri gördüğüme çok sevindim opuyorumnanaktan
Kumbara lafı geçmiş benim tavsiyem kola kutusu
ıçtiğiniz teneke kolanın ağız kısmını para girecek kadar genişletin
Böylece birikimlerden tırtıklama şansınız da olmaz
Daha istikrarlı birikir

Back