- Konu Sahibi KralicheKaterina
- #2.581
Bendende bugün 3 lira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ecrin, posedion, ayça, cadoloz ve diğer kızlar merhaba, ben bu işi senelerdir yapıyorum ve inanamayacağınız kadar birikti, size de motivasyon olsun diye yazıyorum, önce eşime söylemiyordum hemen harcıcak bir yer buluyor diye ama şimdi üçüncü çocuktan sonra o da destek oluyor artık, beraber biriktiriyoruz, gerçekten insan kendini çok iyi hissediyor, biz mecbur kalmadıkça bu paraya dokunmama, sadece ileride çocuklar için harcama kararı aldık...
ecrin, posedion, ayça, cadoloz ve diğer kızlar merhaba, ben bu işi senelerdir yapıyorum ve inanamayacağınız kadar birikti, size de motivasyon olsun diye yazıyorum, önce eşime söylemiyordum hemen harcıcak bir yer buluyor diye ama şimdi üçüncü çocuktan sonra o da destek oluyor artık, beraber biriktiriyoruz, gerçekten insan kendini çok iyi hissediyor, biz mecbur kalmadıkça bu paraya dokunmama, sadece ileride çocuklar için harcama kararı aldık...
ceyce illa kumbara gerekmezki kavanoz olur büyük bardak olur...farketmez...
bak benim şuan bir çeyreğim bir 100yl var...
kumbaramda da 25 liraoldu
ceyce birinci kural kocişe söyleme:))
ikinci akşamalrı cebindeki tüm bozuklukları al:)
kumbara kavanoz ne olursa.benim kilitli kumbaranm var:))
vayy vayy siz ne gizli çıkıymışsınız insan bizide uyarır kaç zamandır beraberiz bende başlıyorum bugün itibariyle hadi hayırlı olsun :tomato:
tabi eşimin haberi yok:)))
katıl bize ceyce..
bir siz bir ben birde mevlam bilecek kaydirigubbakcemile3 yaşasın bende zengin olacam
ben yıllardır yapıyorum bunu şuan 13 bin lira rahat olmuştur..