• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

Eğer ki eşin savurgan sorumsuz biri değilse gizleme bence
Benim eşimin hesabımdan haberi vardır ve asla ne miktarına nede ne için biriktirdiğime karışmaz
Ha şöyle yapabilirsin hayatım kendime bi hesap açtırıyorum
Biraz birikim yapmak istiyorum zor günler için diyebilirsin miktarı belirtmezsin
Hesabı da yıllık yaparsın bozalım şunu yapalım bunu yapalım demesini önlersin
Gizli hesap yarın bigün ortaya çıkarsa sorunlara yol açabilir

benimkide karışmaz valla hatta elimde tutmam için elinden geleni yapar dogru söylüyosun en iyisi bilmeli.
Sağol canım acayip gaza geldim bende sabırsızlıkla bekliyorum haziran sonunu bakalım nekadar olacak

benide gaza getirdi gerçekten .bugün 4.60 tl atıyorum.

merhaba kızlar,

Ben bayadır giremedim :kedi: ama size fikir olsun, bence bir hedef koyun hihoyyyt ben araba almak niyetiyle para biriktiriyordum :hulya: 2 ay önce çok şükür aldım delikafadulden hemde 0 km :nazar: benim biriktirdiklerime eşimde ekledi hemde ağzı açık kaldı nasıl biriktirdim diye, şimdi sıra onda benzini o koyuyor ben geziyorum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Allah hepinizin gönlüne göre versin.
a.s.a.s.a.s.

2r2r9fm.gif
kizlar selam

Malesef bugün bende atamadım oğluma balık yağı aldım birde parmak boyası 50 lira bitti artık canı saolsun hafta sonu bakalım belki atarız.Her akşam kocamın bozukluklarını topluyacağım diyorum ama unutuyorum yakın zamanda müracat etmem gerekecek anlaşılan

Back