• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

kızlar burası cok zevkliymiş
hepinizin kumbaralarına ALLAH bereket versin
ben burayı görmeden başlamıştım bi miktar oldu
bugun sizlerle devam ediyorum 25tl attım:)

kediler.gif

anama ecriin irem bura tam benlikmiş hee bende tam bi para manyağıyım param oldumu dürter benii ama doğumdan beri yani 4 aydır 3 çeyrek yaptım yaz sonuna doru boya yaptırırken iyi olur hazır para diee ayy bende sevdim bu işi hade bakalım bende başlıyom kumbaraya bugün atıyorum 5 tl ama daha kıyımda hiç tlm yok 100 liram var ama kadına vercem ev temizliğine:((( hayırlı olsun vatana millete:))

Bende oğluşumun sağlık sorunlarından dolayı pek bir şey atamadım ama bugün 5 lira attım 15 lira olunca anında 10 dolar yapıp koyacağım kenarı yoksa harcanıyor

dün sadece 50 kuruş atabildim ama buün arabada dünyanın bozuğunu bulup hepsine el koydum. meğer koca bey otoparkçılar için benden habersiz biritiriyormuş.sırnaşık şeysırnaşık şey

bnmde var zaten kumbaram kocişten saklıyom:jeyyar:
100 lira tümlettim geçengün saklıyom...
1de çeyreğim oldu...
şuanda da kumbarada 20 tl var bozuk para olarak...
bugünde 2 lira atacam...

ayyy bende heveslendimmmm büyük bir bardağım var benimde ona para koyacağım eşimdende alıp bu arada geçen ay işe başladım maaşımı aldım 2 çeyrek aldım ehliyete yazıldım onunla iligli ıvır zıvıra para yatırdım annem sağ olsun oğluma bakıyo ona anneler günü için küpe aldım bu arada 200 lira ticket alıyoruz onun bir kısmınıda eve harcıyorum ben maşşalahh

ecrin, posedion, ayça, cadoloz ve diğer kızlar merhaba, ben bu işi senelerdir yapıyorum ve inanamayacağınız kadar birikti, size de motivasyon olsun diye yazıyorum, önce eşime söylemiyordum hemen harcıcak bir yer buluyor diye ama şimdi üçüncü çocuktan sonra o da destek oluyor artık, beraber biriktiriyoruz, gerçekten insan kendini çok iyi hissediyor, biz mecbur kalmadıkça bu paraya dokunmama, sadece ileride çocuklar için harcama kararı aldık...

bu sabah 4.40 tl attım. Aslında akşam kocam olacak odunda da vardı koltuğa uzadığında cebinden dökülmüştü, böyle bir fırsatı kaçırmayacak ben hiç tenezzül etmedim. Beni çokkkkk kızdırmıştı çünkü konuşmadım onunla alsanaalsanasmile. mikroppppppppppp

bu sabah 4.40 tl attım. Aslında akşam kocam olacak odunda da vardı koltuğa uzadığında cebinden dökülmüştü, böyle bir fırsatı kaçırmayacak ben hiç tenezzül etmedim. Beni çokkkkk kızdırmıştı çünkü konuşmadım onunla alsanaalsanasmile. mikroppppppppppp

Ben adama kızzam inadına bütün ceplerini boşaltırım aklinialirimsmile
Sonuçta bizim için kazanılıyor o paralar

Back