Farklı şeyler deneyebilirsin esinin hiç ummadığı şeyler düşünMeselede bu neden bu hale geldigi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farklı şeyler deneyebilirsin esinin hiç ummadığı şeyler düşünMeselede bu neden bu hale geldigi
Evlendiğini günden beri böyle isteksiz miydi mesela ilk 2 yıl çok iyiyken birden mi azaldıMeselede bu neden bu hale geldigi
Farklı şeyler deneyebilirsin esinin hiç ummadığı şeyler düşün
Herşey iyiydi ikinci hamilelikten sonra böyle oldukEvlendiğini günden beri böyle isteksiz miydi mesela ilk 2 yıl çok iyiyken birden mi azaldı
Hım mesela en basiti farklı iç çamaşırları alabilirsinAklıma gelmiyor
Herşey iyiydi ikinci hamilelikten sonra böyle olduk
Deneyeceğim ama sanırım belli süre sonra kaçınılmaz son buDeğişik şeylerle çık karşısına mükemmel ötesi şeyler satılıyor bak bakalım en fazla kaç dakika dayanır
Eşinizle sık sık göz teması kurup hafiften ona dokunup masumane de öpücükler kondurun.. Otururken kalkarken öyle gelip geçerken falan yapın bunu.. Sonrada geri çekilin hiçbirşey yapmamış gibi davranın.. Yani adamın aklına düşürüp sonra kaçın Bir yerden sonra dayanamayacak zaten inanın3 yıllık evliyim çok fazla cinselliğe düşkünüm. Kocam da sever ama hafta da bir defa olsa dahi yeter onun için. Bu durum canımı sıkmaya başladı. Bir çocuğum var korunduğumuz halde ikinciye hamileyim tabi bu kadar kısa sürede iki hamilelik yıpratıyor sanırım çekici gelmiyorum herhalde. Halbuki guzel ve bakimliyimdir çok özen gösteririm giyim kuşam makyaj olsun. İlk zamanlarda ki gibi olmasını istiyorum herşeyin hem ilginin hem sevginin hem cinselligin. Eşlerinizin ilgisini, libidosunu size bağlı olması için neler yaparsınız?
Gelmiyorlar bacim vazgec
DeneyeceğimEşinizle sık sık göz teması kurup hafiften ona dokunup masumane de öpücükler kondurun.. Otururken kalkarken öyle gelip geçerken falan yapın bunu.. Sonrada geri çekilin hiçbirşey yapmamış gibi davranın.. Yani adamın aklına düşürüp sonra kaçın Bir yerden sonra dayanamayacak zaten inanın
Gecen turk magazasinda kuvvet macunu gordum esime diyorum bunumu alsak sana oda diyor ben kasadan gecirmeye utanirimdusunûnce o bile kabullenmis benim sorunum ben gidince iyi o gelmiyorBu sonu kabullenmek gerekiyor galiba
Gel senle bir sarılalım Aynı bizde de öyle eşime kalsa sabah akşam ama bana kalsa doğanmayın coğğğ fenayımBöyle şeyler hep tersine sanırım. Benim esimde çok istekli ama bende tik yok
sebebi sizden mi kaynaklk eşinizden miGel senle bir sarılalım Aynı bizde de öyle eşime kalsa sabah akşam ama bana kalsa doğanmayın coğğğ fenayım
Demek ki daha çok davetkar olmak gerekiyorGecen turk magazasinda kuvvet macunu gordum esime diyorum bunumu alsak sana oda diyor ben kasadan gecirmeye utanirimdusunûnce o bile kabullenmis benim sorunum ben gidince iyi o gelmiyor
Aynen ama oda bir sure sonra sikiyor insan gururunu dusunuyorDemek ki daha çok davetkar olmak gerekiyor
Ben kabullenir oldum sanırım bunun çözümü yokAynen ama oda bir sure sonra sikiyor insan gururunu dusunuyor
Demi ya..hiç konusunu açmasın istiyorum resmen kaçıyorum hep bi bahane bulsam diyorumGel senle bir sarılalım Aynı bizde de öyle eşime kalsa sabah akşam ama bana kalsa doğanmayın coğğğ fenayım
Artik gonlum gecti once cok istekliydim simdi sadece bebek icin sanirimBen kabullenir oldum sanırım bunun çözümü yok