Nasıl istekli hale gelirler?

3 yıllık evliyim çok fazla cinselliğe düşkünüm. Kocam da sever ama hafta da bir defa olsa dahi yeter onun için. Bu durum canımı sıkmaya başladı. Bir çocuğum var korunduğumuz halde ikinciye hamileyim tabi bu kadar kısa sürede iki hamilelik yıpratıyor sanırım çekici gelmiyorum herhalde. Halbuki guzel ve bakimliyimdir çok özen gösteririm giyim kuşam makyaj olsun. İlk zamanlarda ki gibi olmasını istiyorum herşeyin hem ilginin hem sevginin hem cinselligin. Eşlerinizin ilgisini, libidosunu size bağlı olması için neler yaparsınız?
Eşinizle sık sık göz teması kurup hafiften ona dokunup masumane de öpücükler kondurun.. Otururken kalkarken öyle gelip geçerken falan yapın bunu.. Sonrada geri çekilin hiçbirşey yapmamış gibi davranın.. Yani adamın aklına düşürüp sonra kaçın 🙈 Bir yerden sonra dayanamayacak zaten inanın 😝

Eşinizle sık sık göz teması kurup hafiften ona dokunup masumane de öpücükler kondurun.. Otururken kalkarken öyle gelip geçerken falan yapın bunu.. Sonrada geri çekilin hiçbirşey yapmamış gibi davranın.. Yani adamın aklına düşürüp sonra kaçın 🙈 Bir yerden sonra dayanamayacak zaten inanın 😝
Deneyeceğim 🙈😍

Genelde onun utandığı ne varsa ben alırım 😂🤣 kayganlaştırıcı vs gibi. Siz de öyle yapabilirsiniz. Ayrıca kuvvet macunları evde de hazırlanabilir.

X