Nasıl istekli hale gelirler?

dommmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
148
65
3 yıllık evliyim çok fazla cinselliğe düşkünüm. Kocam da sever ama hafta da bir defa olsa dahi yeter onun için. Bu durum canımı sıkmaya başladı. Bir çocuğum var korunduğumuz halde ikinciye hamileyim tabi bu kadar kısa sürede iki hamilelik yıpratıyor sanırım çekici gelmiyorum herhalde. Halbuki guzel ve bakimliyimdir çok özen gösteririm giyim kuşam makyaj olsun. İlk zamanlarda ki gibi olmasını istiyorum herşeyin hem ilginin hem sevginin hem cinselligin. Eşlerinizin ilgisini, libidosunu size bağlı olması için neler yaparsınız?

Ben eşim istesinde yapalım diye bakmıyorum. Canım mı istiyor, hemen hazırlanıyorum ona göre, değişik kıyafetler giyiyorum, ona göre iç çamaşırları giyiyorum, mini etek, makyaj,topuklu ayakkabı vs yanına gidiyorum dayanamıyor zaten 🤣🤣 tabi her zaman böyle değil bazen yatak odasına gidip aşkım gelir misin diyorum, gelince oluyor zaten 🤣(soyunmuş vaziyette bekleyince)

Ben eşim istesinde yapalım diye bakmıyorum. Canım mı istiyor, hemen hazırlanıyorum ona göre, değişik kıyafetler giyiyorum, ona göre iç çamaşırları giyiyorum, mini etek, makyaj,topuklu ayakkabı vs yanına gidiyorum dayanamıyor zaten 🤣🤣 tabi her zaman böyle değil bazen yatak odasına gidip aşkım gelir misin diyorum, gelince oluyor zaten 🤣(soyunmuş vaziyette bekleyince)
Buda çok iyi taktikmis 🙈😄

Aynı sorun bende de var maalesef, ben istemesem 10 gün aklına gelmiyor şimdi hamile olduğum için de tamamen soğuğuz

Valla ben bunu denedim ama adam istemeyince yok yere bozulduğumla kalmıştım. Şimdi ben istemiyorum o yalvarıyo 😂🤣

Peki kadinin istekli olması için ne yapması gerek 😂 ben mantar enfeksiyonu geçirdikten sonra iyice uzaklaştım çocuk için istiyorum sadece o kadar 1 ay istemesin istemem o hale geldim bende rahatsız oluyorum bu durumdan

Peki kadinin istekli olması için ne yapması gerek 😂 ben mantar enfeksiyonu geçirdikten sonra iyice uzaklaştım çocuk için istiyorum sadece o kadar 1 ay istemesin istemem o hale geldim bende rahatsız oluyorum bu durumdan

Kocam bakımlıdır benim için evde üstsüz gezmesi yeterli oluyor 😄 sanırım oda erkek te bitiyor uyurken arkanı dönüp ona yaklaşabilirsin, yada nefesini boynunda hissetmek gibi.
Senin zevk aldığın şeyler vardır ilişkide onun üzerine gidersen daha çok istekli Hale gelirsin bence

Kocam bakımlıdır benim için evde üstsüz gezmesi yeterli oluyor 😄 sanırım oda erkek te bitiyor uyurken arkanı dönüp ona yaklaşabilirsin, yada nefesini boynunda hissetmek gibi.
Senin zevk aldığın şeyler vardır ilişkide onun üzerine gidersen daha çok istekli Hale gelirsin bence

Benim de öyleydi de 2 aydır mantar enfeksiyonundan sonra korku geldiii bana 😂 hesabını değiştim bu arada onu kapattirip bunu açtım

Benim de öyleydi de 2 aydır mantar enfeksiyonundan sonra korku geldiii bana 😂 hesabını değiştim bu arada onu kapattirip bunu açtım

Hiç korkma,çekinme mantar her kadında olan birsey cinsellik evliliğin olmazsa olmazı erkekler için ne kadar belli zaman sonra sekteye ugrasada 😄 önemli

X