• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl iptal ederim.Yardımm

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Kızlar bilgisayar açilinca bir sayfa açılıyor.Direk internete bağlanınca kendiliğinden açılıyor.Nasıl iptal edebilirim.
Açılmasını istemiyorum.
Operayı açınca otomatik açılyor.Çocuklar kurcalarken oldu herhalde.Sexi kadn resimleri felan açıılıyor.

Kızlar niye kimse bişey yazkıyor.
Anlatamadım mı acaba.
Eşim bilgisayarı açınca bunlar çıkıyor karşısına.Ben varkaen kapatıyorum direk.
Ama ben yokken Allah Kerm.
Hadi yaa.Biri bişey yazsın şuraya.

Anasayfayı değiştirin ayarlardan. Virüs mü kapmış acaba pcniz taratmak da iyi olabilir...

3 -4 günden beri böyle.
Anlamam bilgisayardan
Uğraştım bir sürü ama beceremedim bir türlü kapatmayı.

Seçenekler > Temel Bilgiler > Başlangıç sekmesinde (Ana Sayfayı açın'ı işaretleyin) > Anasayfa sekmesinde de (anasayfam şu olsun yazan yere : Google) yada herneyse onu yazıp kaydedin. :34:

Son düzenleme:
araçlar seçenkeler sekmesinden giriş sayfanız olan kısımıma www.google.com. yazın yada istediğiniz başka bi site ismi yazın. Ayrıca eşinize söyleyin oda yapabilir bu durumu.Olmadı o tarayıcıyı kaldırabilirisiniz onun yerine başka bir tarayıcı kurabilirsiniz

sızden bır baskası o sıtelerden bırıne gırmıstır .gırıs sayfası olarak otomotık kaydetmıstır .gırıs sayfasını duzenleyın .araclar-ınternet seceneklerınden gırerek .

Google a giris sayfam degismiyor yazarsan orada aciklamislar resimli. Benim se oyle olmustu bu sayede duzelttim

Bunun giriş sayfasıyla alakası yok. virüs büyük ihtimalle tek çare formattır. :42:

Back