Nasil hitap ediyorsunuz?

mutlucicekci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
8
1
1
Bayanlar,

Sevdiniz kisiyi nasil hitap ediyorsunuz?
Esinizi, evladinizi, arkadasinizi

Ozellikle merak ettigim cocuklarinizi. Elbette ismi ile cagiriyorsunuzdur ama sevdiniz zaman ne ile hitap ediyorsunuz?

Bazen duyuyorum anneler cocuklarini cok komik kelimelerle cagriyorlar veya seviyorlar, boyleleri bazen cok tuafda olsa cok hosuma gidiyor.

-
Kusura bakmayin, Turkcem pek iyi degil!

Eşime bebişim bebem hayatım bebiş kafa daha bi dünya şey çocuğum yok ama kedim var çocuğum işte onada annesinin kuzusu annesi bi sevsin annesi kurban olsun gül suratli balkuş mis kokulu ve anlamsız sesler çıldırmalar

Eşime her zaman canım. Oğluma kuzuş, bal tanesi, bebeğimvs doğaçlama
Bazen kulağına fısıltı şeklinde sen çok yakışıklısın, sen çok akıllısın, anne seni çok seviyor, baba seni çok seviyor, sen çok değerlisin, özelsin gibi Kelimeler fısıldıyorum. Bence bunu siz de yapın. Özgüven gelişmesi için çok önemli...

valla eşime kızım doğduğundan beri şöyle sesleniyorum. bez getir mama yap mutfaği topla
,kızımada haytaımın en güzel aşkı, pamuğum, aşkım, bebeğim gönlümün sultanı, annesinin kuzusu, götünü yediğimmm..
böyle yani
10 yıl cocugumuz olsun diye bekledik. görmemişin cocugu modundayız adeta

esıme canım derım

kızımada
ısmıyle hıtap ederım her zaman gulumseyerek
naber bıdık derım
cennet kokulum derım

3 bucuk aylık henuz:)

Kizima "Allahin en guzel hediyesi canim benim " bunu coook soylerim gun icerisinde heralde gunde 15.- 20 kere soylerim ...sonra sarilip mucuk mucuklasiriz ...

Esime askim bitanem derim ))

Eşime aşkım canım derim genelde.
4 aylık bir kızım var ona da kuzum,balım,kuşum derim.
He birde arada bir (günde en az 5-10 defa) sevgi patlaması yaşayıp çocuğa saldırıyorum resmen.
O zamanlarda da seni yerim sen ne tatlı şeysin her yerini ısırırım diye çocuğa girişiyorum onun da hoşuna gidiyor ama haşin sevilmek. Hatta bazen iyice coşup anlamsız sesler de çıkarıyorum korkuyor bazen çocuk.
Anne olmak çok güzel.
Hergün mutlaka seni çok seviyorum sen çok güzel çok akıllı bir bebeksin diye kulağına fısıldıyorum. Daha küçük anlamaz ama olsun.

Evli değilim,sevgilime güzel gözlüm,canım,Çınar Ağacım derim. :)
Bebeğim de yok olursa kim bilir neler derim yavruma...
En sevdiğim ve en değer verdiğim insan olan anneme de;meleğim,aşkım,kanki,karııı,kız Ayşee derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…