Nasıl hazırlanmalıyım?

Zeyneppzezee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
348
602
30
Merhaba herkese. Ben bazı sebeplerden dolayı eğitim hayatına ara verdim. Şimdi çok istekli bir şekilde üniversite okumak istiyorum. Ama nereden başlayacağım bilmiyorum. Dershaneye giderek mi evde internetten çalışarak mı yapacağım? Bu arada evliyim dershane olayı biraz sorun olabilir.. Yada kpss için mi hazırlanayım bilemiyorum. Birşeyler yapmak kendimi tamamlamak istiyorum anlayacağınız. Fikirleriniz var mı?

Merhaba herkese. Ben bazı sebeplerden dolayı eğitim hayatına ara verdim. Şimdi çok istekli bir şekilde üniversite okumak istiyorum. Ama nereden başlayacağım bilmiyorum. Dershaneye giderek mi evde internetten çalışarak mı yapacağım? Bu arada evliyim dershane olayı biraz sorun olabilir.. Yada kpss için mi hazırlanayım bilemiyorum. Birşeyler yapmak kendimi tamamlamak istiyorum anlayacağınız. Fikirleriniz var mı?
Tyt için mi hazırlanacaksınız?
Ben, hiç bir çalışma olmadan sınava girdim.
Bana göre, Tyt mantık gerektiren bir sınav diye düşünüyorum.Mantığınız kuvvetli ise şayet, çok kolay yaparsınız.
Benim sınav stresim var ve ilk yarım saat 45 dakika,sınava adapte olamıyorum maalesef.
Sınavda, zamanı iyi kullanmak için, bol bol paragraf okumanın faydalı olacağını söylüyorlar.

X