• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl hayat dolu olunur ve nasıl anda kalınır yahu? Neden yapamıyorum?

Evet ciddi ciddi bunu bilmek ve yapmak istiyorum ya geçmişi düşünüyorum keşke diyorum ya da geleceği düşünüp stres korku ile yaşıyorum genelde gelecekte yaşanabilecek sağlık sıkıntıları veya kayıplar inanılmaz daraltıyor ruhumu.. sizler ölümün ve hastalıkların olduğunu bile bile nasıl dünyalık olaylara çok mutlu olabiliyorsunuz bunu nasıl başarıyorsunuz..? Ben de bir nebze olsun anı yaşayıp aldığım nefese mutlu olmak istiyorum
. Düşünüp düşünüp stres olmak korkmak ya şöyle olursa diye düşünüp beynimi uyusturmak istemiyorum artık 😢
Mesajınızı okuyunca aklıma çok sevdiğim peygamber efendimizin yaptığı bir dua ve bir ayet geldi. "Allah'ım geçmişin üzüntüsünden, geleceğin sıkıntılarından sana sığınırım."
"Kalpler ancak Allah'ı zikretmekle huzur bulur."
Hergün sahip olduklarınız için Allah' a şükretmek şuan sağlıklıyım, bu sabah yeni bir güne uyandım, gözüm görüyor, bir yerim ağrımıyor,hapiste veya hastanede değilim gibi kaygılarınız için faydalı olabilir.
Kaygılı olduğunuz anlarda yazı yazmak çok iyi hissettirir, etkilidir.Ben ve sevdiklerim güvendeyiz, sağlıklıyız, herşey yolunda çok mutlu ve huzurluyum şeklinde.
Hepimiz öleceğiz bu dünya geçici önemli olan kendimizi nasıl gerçekleştirdiğimiz.İnsanın başına hastalık veya kötülükler gelebilir bunun karşısında bizim nasıl tavır takındığımız. Ve hayatta hicbirşey sürekli değildir kötü günlerin ardından iyi günler gelir. Zorlukla beraber kolaylık vardır.

Back